IGN: MILENAJETETA
Poprosím, aby sa k unbanu vyjadroval len daný HRÁČ a AT. Nikto iný.
Edited..
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: GejmronCZ
// Edit by Night - Uživatel pozastaven na webu.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: PolakJack
Keďže hotentoti @GejmronCZ a @x1nL0ve_ nevedia čítať pokyny moderátora a musia si púšťať hubu na špacír tak vlákno zamykam. Otvorí si ho Zub alebo člen AT, ktory bude mať k tomu čo dodať. Nie náhodní hráči.
// UNLOCK by Night
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: panic_exe
Dobry den,
Smiem sa spytat co je potom preukazujuce ked ani SS (Odmietanie zo strany admina) ani video z mojho POVu (vraj moze byt upravene) tak co mam pre boha poslat? Nerozumiem vam absolutne. Podla gejmrona nie je preukazujuce ani replay mod tak ja neviem co by ste odomna chceli? Aby som hral minecraft nohou snad alebo co?
IGN: ZoubkovySkritek
imbeingtoasted said:Dobry den,
Smiem sa spytat co je potom preukazujuce ked ani SS (Odmietanie zo strany admina) ani video z mojho POVu (vraj moze byt upravene) tak co mam pre boha poslat? Nerozumiem vam absolutne. Podla gejmrona nie je preukazujuce ani replay mod tak ja neviem co by ste odomna chceli? Aby som hral minecraft nohou snad alebo co?
Ahoj,
bohužel, teď nelze přijmout nic, protože se všechno dá obejít. Nechám tu prostor ještě na to, aby se vyjádřilo vedení, každopádně důkazů je až příliš na to, aby se dal ban zkrátit anebo zrušit. Pokud se vedení vyjádřit nechce, ať zamkne vlákno. Pokud tak učiní, žádost automaticky zamítám.
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
ZoubkovySkritek said:imbeingtoasted said:Dobry den,
Ahoj,
bohužel, teď nelze přijmout nic, protože se všechno dá obejít. Nechám tu prostor ještě na to, aby se vyjádřilo vedení, každopádně důkazů je až příliš na to, aby se dal ban zkrátit anebo zrušit. Pokud se vedení vyjádřit nechce, ať zamkne vlákno. Pokud tak učiní, žádost automaticky zamítám.
Tak toto je non-sense:DDDDDDDDDDD. Vy tam mate video z 3.3. 2019
Mam asi 17GB replay mode ale samozrejme ani to nie je dokazujuce :DDDDDDD tomuto sa hovori dokonaly server. SS mi neurobite lebo som velkoformatny cheater a dokonca neberet video z mojho POVu lebo to upravujem. Ano, uz len ja co ani nevie co je sony vegas a nikdy ho ani nezapol no:DDD Replay mod samozrejme, strasne skreslene hity, skoda ze ja ich skreslene nemam. Viete pani ja sa hrajem na ROADHOGa z overwatchu a hooknem si vas k sebe ale vy vidite ze hitujem z 20 blockov. Ospravedlnujem sa za tento prejav ale zomieram smiechom, nielen zomieram, ale aj odchadzam z limba do pekla.
imbeingtoasted said:ZoubkovySkritek said:imbeingtoasted said:Dobry den,
Ahoj,
Mam asi 17GB replay mode ale samozrejme ani to nie je dokazujuce :DDDDDDD tomuto sa hovori dokonaly server. SS mi neurobite lebo som velkoformatny cheater a dokonca neberet video z mojho POVu lebo to upravujem. Ano, uz len ja co ani nevie co je sony vegas a nikdy ho ani nezapol no:DDD Replay mod samozrejme, strasne skreslene hity, skoda ze ja ich skreslene nemam. Viete pani ja sa hrajem na ROADHOGa z overwatchu a hooknem si vas k sebe ale vy vidite ze hitujem z 20 blockov. Ospravedlnujem sa za tento prejav ale zomieram smiechom, nielen zomieram, ale aj odchadzam z limba do pekla.
Ahoj,
podívej se, já bych ti SS udělal po svém. Projel bych ti zprávy na Discordu, FB a bůh ví jakých skupinách bez ohledu na to, jestli máš v PC cheaty anebo nemáš. Jenže by to bylo porušení GDPR a předpokládám, že ani ty sám bys tohle neuvítal. Cesta to je, ale pro tebe poměrně nepříznivá. A být tam jakákoliv zmínka o čemkoliv, co je spojené s cheatováním na serveru, UB nedostaneš. To si rozhodni sám, jestli necháš cizího člověka projíždět tvoje zprávy.
•discord | zoubek#0456
ZoubkovySkritek said:imbeingtoasted said:ZoubkovySkritek said:imbeingtoasted said:Dobry den,
Ahoj,
Ahoj,
podívej se, já bych ti SS udělal po svém. Projel bych ti zprávy na Discordu, FB a bůh ví jakých skupinách bez ohledu na to, jestli máš v PC cheaty anebo nemáš. Jenže by to bylo porušení GDPR a předpokládám, že ani ty sám bys tohle neuvítal. Cesta to je, ale pro tebe poměrně nepříznivá. A být tam jakákoliv zmínka o čemkoliv, co je spojené s cheatováním na serveru, UB nedostaneš. To si rozhodni sám, jestli necháš cizího člověka projíždět tvoje zprávy.
V poriadku, pod mi prehladavat vsetky spravy na discorde (Mam otvorenych cez 500 chatov) Cize ti drzim palce najst nieco v 100k messages. FB nemam, Skype nemam maximalne instagram kde si vsetko premazavam a mam spam sprav. Napis mi na discord (iced#0006) a ten ss mi kludne sprav.
Ahoj,
tak snad už poslední zpráva z mojí strany. Uděláme to čistě přes pravidla. Hráč se jako důkaz nebere, takže beru zpět svojí nabídku s tím, že ti projedu zprávy apod. Byl to spíš pokus o sarkasmus, ten ale málokdo pochopí tak, jak byl myšlen. Zde je další pravidlo: 7.16 V případě, že člen AT žádost o unban zamítne nebo přijme, tak má povinnost uvést v komentáři důvod k učinění (v případě, že je k trestu nutný důkaz, tak i ten). - Důkazy jsem dodal, takže jsem pravidlo splnil. Na webu se nikde nepíše, že jsem povinnen provádět SS a pokud to bude zavedeno až po tvém trestu, nelze to brát jako platné, ale dost pochybuji, že se něco takového udělá. Projel jsem si tvoje staré nicky a zjistil jsem, že na účtě panic_exe sis zakoupil UB, což beru tak, že jsi u žádosti o UB neuspěl. I kdyby ano, v důvodu je uvedena koupě. Díky tomuto faktu a také díky tomu, že už tě banoval i szyho ti udělím IP ban, abys nemohl vše řešit koupením UB. Ano, i na tohle existuje pravidlo. Určitě je sám dobře znáš. UB zamítám, vlákno zamykám. Pokud se bude chtít vyjádřit vedení, vlákno si odemkne.
Skřítek
•discord | zoubek#0456