IGN: LilPeepBoy
- LilPeepBoy
- Cheatování na KitPvp,konkrétně asi killaura a rychlejší sprint
- 8.2.2020
- Mazzuleth
- Dočasný
-Unban chci protože jsem už jednou žádal o unban,ten byl přijat a skrácen na 20 dnů (můžete si ho někde dohledat,je asi měsíc starý). Poté co byl ban skrácen na 20 dnů,jsem ho dostal znova za obcházení banu.Ale chtěl bych podotknout že na tomhle serveru jsem nehrál už od skrácení banu,a na serveru hrál můj bratr přes jeho účet takže nevidím důvod dalšího banu.Banu jsem si všiml až teď jelikož sem prostě neměl čas a požaduji o unban,jelikož před 14 dni asi byl skrácen na 20 dnů a tento ban byl udělen neprávem,Takže by ban měl být skrácen na 6 dnů
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Keďže ti sem nikto neodpisuje, ani autor banu, tak sa k tomu vyjadrím aspoň ja. Takéto bany sa občas vyskytnú, no je tu jeden veľký problém, že ako to dokázať, že si nehral na serveri ty, ale tvoj brat. V prípade, ak sa to nejako potvrdí, že si neobchádzal ban, tak je tam možnosť, že si bol banovaný neprávom.
S pozdravom,
MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
no jo,ale jak to dokázat když v postatě není jak? Ban jsem dostal na 3 a půl měsíce a tak dlouho se mi fakt čekat nechce..
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
Nechci vypadat že nemám trpělivost nebo něco ale můžu se zeptat kdy by to mohlo být vyřešené?(to nemělo vyznít toxicky)
@PolakJack
S pozdravem,LilPeepBoy
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz