Unban-LilPeepBoy • Minicraft.cz

LilPeepBoy
VIP

7 postů
2 reputace

IGN: LilPeepBoy
Od LilPeepBoy » přes 5 let

- LilPeepBoy

- Cheatování na KitPvp,konkrétně asi killaura a rychlejší sprint

- 8.2.2020

- Mazzuleth

- Dočasný

-Unban chci protože jsem už jednou žádal o unban,ten byl přijat a skrácen na 20 dnů (můžete si ho někde dohledat,je asi měsíc starý). Poté co byl ban skrácen na 20 dnů,jsem ho dostal znova za obcházení banu.Ale chtěl bych podotknout že na tomhle serveru jsem nehrál už od skrácení banu,a na serveru hrál můj bratr přes jeho účet takže nevidím důvod dalšího banu.Banu jsem si všiml až teď jelikož sem prostě neměl čas a požaduji o unban,jelikož před 14 dni asi byl skrácen na 20 dnů a tento ban byl udělen neprávem,Takže by ban měl být skrácen na 6 dnů

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

Keďže ti sem nikto neodpisuje, ani autor banu, tak sa k tomu vyjadrím aspoň ja. Takéto bany sa občas vyskytnú, no je tu jeden veľký problém, že ako to dokázať, že si nehral na serveri ty, ale tvoj brat. V prípade, ak sa to nejako potvrdí, že si neobchádzal ban, tak je tam možnosť, že si bol banovaný neprávom.

S pozdravom,

MILENAJETETA

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

LilPeepBoy
VIP

7 postů
2 reputace

no jo,ale jak to dokázat když v postatě není jak? Ban jsem dostal na 3 a půl měsíce a tak dlouho se mi fakt čekat nechce..

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let
Ak to do konca týždňa nevyrieši @Mazzuleth tak sa na to potom mrknem ja

E-mail: polakjack@minicraft.cz

LilPeepBoy
VIP

7 postů
2 reputace

Nechci vypadat že nemám trpělivost nebo něco ale můžu se zeptat kdy by to mohlo být vyřešené?(to nemělo vyznít toxicky)

@PolakJack

S pozdravem,LilPeepBoy

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let
Vôbec to nevyznelo toxicky, je normálne, že sa pýtaš. Neriešil som to, lebo som mal dojem, že ti už szyho dával unban, asi som sa pomýlil a poplietol si nick. Vzhľadom na to, že pôvodný ban ti bol skrátený a dokázať to, že si to bol ty je naozaj trochu obtiaznejsie, ti dám unban.

E-mail: polakjack@minicraft.cz