Ne. :) • Minicraft.cz

Kocour3k
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: Kocoureeek
Od Kocour3k » přes 5 let

Ne díky @saffers osnovu ti používat nebudu asi jste stále nepochopily ani jednu z věcí... šel jsem zjistit jak banujete evidentně je zde úplně u prdele jestli ty cheaty mám nebo nemám normální postup normálního serveru zní : hráče prověřím a zjistím to než banuji, stejně jako kdyby někdo řekl že je opět nový koronavirus tak vyhlásí pandemii a nakonec z toho bude jen rýma? to byl jen příklad a neberte ho vážně obzvlášť v těchto dobách každopádně bylo to na nick Kocoureeek ano spamoval jsem a to jen a kvůli testu jak ty bany udělujete férově .. je velice pěkné téma to tu rozebírat obzvlášť když to vidí nejvíce lidí 

1. Ano, dobře vaše pravidla jsem nečetl a číst nehodlám ale zrovna mi nepřijde normální banovat bezdůkazně nebo mi ten důkaz ukažte pokud nemáte v pravidlech napsáno že si "AT" nemusí uchovávat důkazy XD

2. Pochopil bych např. ban za command spam jelikož se o něj jednalo což ani nevím jestli něco takového máte XD ale ban za hacky které ani nemám :D ok
3. A ještě něco ty vaše vipčka týpci která nemají vůbec žádný smysl než to aby podpořily server a "dostali" pomyslné výhody které využijete jen ve hře z vás nedělají nic extra... tak se prosím nemusíte vyjadřovat do sekce která je určená pro odpovědi Admin teamu... a nedělat ze sebe důležité těmi jsou Vedení a Admini.. Díky <3

Kocour3k
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Kocour3k » přes 5 let

A ne, dokud nepochopíte co myslím a na co naražím, popř. co si myslím tak do té doby unban nechci :)

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 5 let

Ahoj,

takže za 1.

• Osnova tu není pro srandu králíkům. Dodržovat se bude ať se ti to líbí nebo ne. 

Za 2.

• Nikomu není u zadku, jestli tu hráči cheatují anebo ne. Každý člen AT, který někoho zabanuje, je povinnen shraňovat důkazy u trestů, které jsou na 3 dny a déle. Pokud máš tedy problém s tím, že jsi dostal ban, kontaktuj Adminy anebo leadera s tím, aby si vyžádali od člena AT důkaz. Oni potom tvojí žádost o UB prověří, pošlou důkazy a následně žádost vyřeší. 

Za 3.

• Nejsi tu od testování členů AT. To nech prosím tě na vedení. 

Za 4.

• Pravidla jsou svatá pro všechny. Jak pro tebe, tak i pro nás. Jejich znalost neomlouvá a jestli-že je nebudeš dodržovat, není náš problém, jestli je znáš anebo ne Proto ti důrazně doporučuji si je alespoň jednou pročíst. Nezabere to půl dne. 

Za 5.

• Všechny hodnosti na serveru mají nějakou výhodu, ale nemusí to zase být přímo "pay to win". Proto je cena hodností úměrná jejich výhodám. Kdyby neměly žádný smysl, proč by se je hráči kupovaly? 

Všechno se odráží od tvé žádosti o UB(podle osnovy samozřejmě). Pokud si jí podáš a nebudeš s výsledkem spokojen, tak postupuj podle výše uvedených kroků. Spamování fóra nemysly s prvky vulgarismů? To vážně není řešení a tolerovat to nebudeme. Z mé strany vše.

Zoubek

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

Kocour3k
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Kocour3k » přes 5 let

Další bezmozek co nemá absolutně co psát ... btw asi si nepřečetl moji druhou zprávu pane MAJNCRAFŤÁČKU 

Kocour3k
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Kocour3k » přes 5 let

Tím jsem myslel toho sponzora XD

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

"Tvrdil jsi, že máš x-ray a kopal jsi všemožné tunely do země"
Když se budeš chovat jak cheater, saff co má na práci jiné věci se nebude štvát s nějakým "testerem" admin teamu, od toho tu nejsi.

Než budeš někoho nazývat bezmozkem co neumí nic psát, zkus se podívat sám co děláš a píšeš.

Kocour3k
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Kocour3k » přes 5 let

:) see you guys later

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 5 let

Téma zamykám, hráč má spoustu poznámek ke komentářům, které nejsou důležité, ale příspěvěk člena AT ignoruje. Navíc tam má vše napsané. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek