IGN: Kocoureeek
Nu jak začít dnes jsem zašel na server dobře omlouvám se byl jsem toxic atd. za to jsem však trest dostal v podobě mutu ... pak jsem spamoval že mám hacky ... no samozdřejmě našel se nějaký "super" člen at který mě u toho 2x kicknul a pak zabanoval za hacky xDDD
čímž byl saffers ... :D zajímavé asi půjdu na ulici a budu řvát že nemám spodní prádlo tak mě policie odveze domů? XD takhle to vážně nefunguje :D a člověk by se měl dřív naučit pravidla než přijde do at
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: 1ef
Kocour3k said:Nu jak začít dnes jsem zašel na server dobře omlouvám se byl jsem toxic atd. za to jsem však trest dostal v podobě mutu ... pak jsem spamoval že mám hacky ... no samozdřejmě našel se nějaký "super" člen at který mě u toho 2x kicknul a pak zabanoval za hacky xDDD
čímž byl saffers ... :D zajímavé asi půjdu na ulici a budu řvát že nemám spodní prádlo tak mě policie odveze domů? XD takhle to vážně nefunguje :D a člověk by se měl dřív naučit pravidla než přijde do at
Tak 1. Saffers je majiteľ servery a neviem či nemá právo dávať bany tak aj neprávom - a nie nemyslím si že len tak ti dal ban. Tie pravidlá písal práve on keď sme u toho. 2. Nerozumiem tomu prečo prídeš a začneš len tak písať že máš cheaty. Neviem či je práve prirovnanie ku spodnému prádlu správne, lebo aj keby si vyšiel iba v tom tak to nie je úrovni cheatingu čo je jeden z "najhorších" porušení pravidiel. Keby si vyšiel na ulicu a začal kričať že si zabil niekoho tak ťa podľa mňa zoberú. Za deň príde na server kopa ľudí a a-team sa musí venovať každému jednomu čo niečo potrebuje a keď tam príde niekto kto začne sammovať že má cheaty tak už často nemajú nervy. To či ich máš je 2. vec, ale môžeš si za to sám lebo stále nerozumiem načo si to spravil. Keď prídeš, si toxic a začneš spammovať že máś hacky tak ti majiteľ serveru môže dať ban za čo chce. Ak sa on rozhodne že ti dá unban tak to je už iba na ňom. @Saffers
Nabudúce nerob také veci, lebo nemylsím že keby si ty bol nejakým zázrakom v a-teame tak by si po 200 reportoch denne pekne s úsmevom upokojil hráča čo spammuje že má cheaty o polnoci.
S pozdravom 1ef
Email: 1ef@minicraft.cz
𝘿𝙞𝙨𝙘𝙤𝙧𝙙: 1еф#8818
IGN: TomasC
Zdar,
když budeš řvát po ulicích, že nemáš spodní prádlo, tak tě pravděpodobně odvezou do léčebny. Přesto to nijak moc nesouvisí s cheatingem. Spamoval jsi reporty, kde ses sám nahlašoval, že máš xray. Majitel tě zabanoval pravděpodobně z úsudku, že nějaký cheaty mít budeš nebo tě sám přišel prověřit. Server má pravidlo, že člen AT tě nesmí zabanovat jen na základě přiznání. Bohužel tebe zabanoval člen vedení serveru, tedy se zde jedná o výjimku.
@jik123 "1. Saffers je majiteľ servery a neviem či nemá právo dávať bany tak aj neprávom" ani saff nemá právo dávat bany neprávem. Sice si pravidla vytváří, ale s tímto pravidlem by ho zbytek AT kritizoval a většina by se proti tomu silně ohradila.
IGN: 1ef
@TomasC áno máš pravdu, prepáčte zle som to sformuloval, myslel som to v zmysle že asi mal dôvod na zabanovanie a tým že tie pravidlá napísal tak ich pozná, ospravedlňujem sa.
Každopádne platí to čo si napísal, ďakujem za opravu.
S pozdravom 1ef
Email: 1ef@minicraft.cz
𝘿𝙞𝙨𝙘𝙤𝙧𝙙: 1еф#8818
IGN: GejmronCZ
@Kocour3k Pokud ti dal ban sám saffers, tak to už je opravdu, co říct, protože on tresty normálně jen tak nedává a tudíž to je docela vzácné. Řekněte sami... není svátek vidět saffa někoho potrestat? :D Podle mého teda jo. Když už si toho všiml i on, tak si musel být teda sakra toxický a otravný.
Jestli se sem můj koment nehodí, tak ignorovat prosím. Jen mi to přijde docela vtipné, že se tu objeví takové vlákno. BTW doporučil bych zamknout, je zbytečné to dál rozebírat.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: tophx_
Hm, jen škoda že to někdo nezamkl dřív než si zde vyjádřil tvé moudre slova.
Každopádně stížnost není ani dle osnovy.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: saffers
Zdravím,
dle logu přibližně polovina zpráv, co jsi napsal do chatu jsou nadávky nebo urážky na všechny okolo. Pokud se tedy chováš jako zdrogovaný nebo pacient léčebny, tak se nemůžeš divit, že máš ban. Tvrdil jsi, že máš x-ray a kopal jsi všemožné tunely do země. U tvého případu pro mě opravdu nebylo důležité, zda si jen hraješ na někoho psychicky nemocného nebo používáš cheaty - v každém případě by jsi ban dostal, proto v důvodu je uvedený jen cheating.
V případě, že máš zájem o zkrácení banu, tak si žádost podej dle osnovy.