SkyPVP • Minicraft.cz

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

IGN: Ary_CZ
Od Idontknow » přes 8 let

Zdravím dnes jsem si jako každý den hrál SKYPVP, skočil jsem odtud, já měl málo hp a zabil mě pád :( Takže jsem přišel o všechny věci, protože nějaký blbe*ek to pobral což je strašně super. Takže jsem ztratil killstreak 2556 a všechny věci. Pokud by to bylo možné prosím o navrácení killstreaku a pokud možno i sharp 5 sekery. Ale nejvíce mě na té blbé smrti šte to že jsem ztratil killstreak :( Chápu že jsem si to mohl nějak vyfotit, ale vzteky jsem vypnul minecraft.

Díky Ary

Hellou

Can you hear me?

laugh

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Skúšal som ten skok skočil som asi 10x a ani 1 hp mi to neubralo. Tento skok neuberá nič. Takže neviem ako sa ti to mohlo stať.

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

Zdravím, taky se mi to nestávalo skákal jsem tam 50 denně a nestalo se mi to. Jenom dnes jsem skočil a byl jsem dead 😭

Hellou

Can you hear me?

laugh

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let
Zdravím, zkoušek jsem to taky, asi po 6 skoku mě to zabilo, stalo se mi to už jednou, ale nechám vyjádřit Vedení.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Pokud ti ve chvíli, kdy padáš dostaneš například vysoký ping, může se stát, že ti to dá fall damage i když by ho to normálně nedalo. Pro příští pokusy jsem přidal pavučiny, které nějaký ten pád zbrzdí.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

Zdravím, takže za to může můj internet?

Hellou

Can you hear me?

laugh

XxWantedxx
Hráč

37 postů
0 reputace

IGN: XxWantedxx
Od XxWantedxx » přes 8 let

ano může za to tvůj internet ale jak říkal RandomJmeno už by se to nemělo víckrát stát

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

Aha takže bych asi ten killstreak zpátky nedostal :(

Hellou

Can you hear me?

laugh