IGN: LilPeepBoy
Zdravím,Chci požádat o unban. Mé jméno na serveru je LilPeepBoy,Důvod banu- cheatování,konkrétněji cheat na rychlejší chození /rychlejší sprintování (nevím přesný název),a KillAura .Zabanovaný jsem byl 6.2 v 21:02 Adminem iGaara_ . Ban je dočasný,končí za měsíc a půl. Unban bych chtěl proto,protože chodím/chodil jsem na tento server furt a chtěl bych tam hrát znova,samozřejmě bez hacků.Ban byl oprávněný a uvědomuji si to.Na serveru bych už vážně necheatoval,sice ban končí za 1 a půl měsíce a taky si uvědomuju že to byla chyba a neměl jsem to dělat,cheaty jsem odinstaloval cca 5 dnů po banu. Taky si myslím že je důležité říct,že je tohle můj první ban,protože si myslím že je asi rozdíl mít ban poprvé než například po třetí...Zdravím,Chci požádat o unban. Mé jméno na serveru je LilPeepBoy,Důvod banu- cheatování,konkrétněji cheat na rychlejší chození /rychlejší sprintování (nevím přesný název),a KillAura .Zabanovaný jsem byl 6.2 v 21:02 Adminem iGaara_ . Ban je dočasný,končí za měsíc a půl. Unban bych chtěl proto,protože chodím/chodil jsem na tento server furt a chtěl bych tam hrát znova,samozřejmě bez hacků.Ban byl oprávněný a uvědomuji si to.Na serveru bych už vážně necheatoval,sice ban končí za 1 a půl měsíce a taky si uvědomuju že to byla chyba a neměl jsem to dělat,cheaty jsem odinstaloval cca 5 dnů po banu. Taky si myslím že je důležité říct,že je tohle můj první ban,protože si myslím že je asi rozdíl mít ban poprvé než například po třetí...
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Píš to podľa osnovy a pekne po riadkoch, nech sa to ľahko číta.
http://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813
A nezabúdaj na 2x to isté.
S pozdravom,
MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: PolakJack
Vlakno odomknute. Nabuduce si to roztried do riadkov a bodov tak, ako je v uvedenom vzore. Nakolko si sem dal tolko informacii, kolko bolo potrebnych, pockame na vyjadrenie banujuceho.
@Dxpa_
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: Dxpa_
Zdravím, ban ti zítra (26.03.2020) vyjímečně zkrátím na 20 dní. Přeji hezký den.
//EDIT: Vlákno zamykám, pokud ještě něco potřebuješ, napiš mi do SZ