soetic a Pikonaut - Vyhrazanie, Cheating, Provokacia, Nadavky • Minicraft.cz

soetic
Sponzor

15 postů
26 reputace

IGN: soetic
Od soetic » přes 5 let

lenze ty si bol naozaj banned :ddd

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

IGN: deadgasm
Od 2grms » přes 5 let

Zdravím, sice mi to už příjde jako pakárna to řešit, ale soetic nikdy neuměl pvp a sám to moc dobře ví a z ničeho nic hraje jako "god". :) @soetic nepříjde ti to divný?

Pikonautovo hity je pohádka sama o sobě. :D

K tomu videu z kitpvp eventu, kde oba dva hráči hráli za ALTKY, aby mohli vyhrát s podvodem je taky směšný. :D (Přiznám se, že jsem ještě před tím eventem šel na forge a zapl misplace proti Pikonautovi/Alesskimu a bylo mi hned jasný, že něco má, protože s misplacem dostával a když jsem šel zpět na pvplounge, tak opět jel jak drak. :D)

A je mi jedno kdo do mě teď pojede, že jsem měl misplace, aspoň jsem mohl vidět jaký Pikonaut je a jak moc chtěl vyhrát za každou cenu. ;)

Výhružky jedou na kitpvp pořád a od každýho, řeší se to jen, když se náhodou dostaví nějaký Moderátor na KITPVP a vybanuje to, jinak se to neřeší vůbec.

Ode mně je to vše. :)

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Priznám sa, že hráč soetic mi príde tiež divný v jeho pvp. Normálne uvažujem o pozretí jeho Pc, no osobne veľkú skúsenosť s tým nemám.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let
MILENAJETETA said: Priznám sa, že hráč soetic mi príde tiež divný v jeho pvp. Normálne uvažujem o pozretí jeho Pc, no osobne veľkú skúsenosť s tým nemám.

U neho je to komplikovane lebo nikdy na SS (pozreti pc) nebol a vyhyba sa tomu. Ked chces napis mi in game a mozme to poriesit 

Pikonaut
Sponzor

4 postů
11 reputace

IGN: Pikonaut
Od Pikonaut » přes 5 let

@mhinee Zajímavost, že ty jsi šel 1v1 na mmc s yellowcar14 a byli jste close, najednou na mmc se spustila ban wave a ty hned po ban wave jsi dostal 11 potted XD

To, že jste věčně zaseklý na kitpvp, no tak to se pak nedivím, že každýho hackusatíte. No, já už s touhle trapnou bezvýznamnou debatou končím. Pce

yellowcar14
Hráč

6 postů
5 reputace

IGN: yellowcar14
Od yellowcar14 » přes 5 let

KitPvP hráč tu bude hackusatit...

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

Od 2grms » přes 5 let

@Pikonaut však tam babysitíš 24/7 tak co meleš s tím, že tam je někdo zasekanej? XD

Máš dost marný argumenty. <3

+ ta tvoje zajímavost je taky k ničemu, když pak šel agro. ^^

yellowcar14
Hráč

6 postů
5 reputace

IGN: yellowcar14
Od yellowcar14 » přes 5 let

@mhinee ticho buď dostal si 11 potted...

Pikonaut
Sponzor

4 postů
11 reputace

IGN: Pikonaut
Od Pikonaut » přes 5 let

@mhinee k takové kravině se vyjádříš, ale k tomu 11 potted už nic nenapíšeš. Ty jsi blaty a když jsi šel proti soeticovi na Lunar, tak jsi nic neuhrál XD

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

Od 2grms » přes 5 let

@Pikonaut máš tam vyjádření, čus clown