IGN: panic_exe
---------------------------------------------
Deleted by A-T for security reasons.
https://i.imgur.com/a4ahZTI.png , https://i.imgur.com/eub8GaL.png
Hrac nehraje na lunare a ma tam iba 1008 elo s 0.5KD je to velmi zaujimave na to ako vsetkych dava na minicrafte
IGN: Pikonaut
Nevím co tu opět řešíš, když na Lunaru hraju se zapnutým Anticheatem, nevím kde jsi zjistil, že je off. K těm screenshotům, vůbec jako nechápu, co tím chceš říct. Napsal jsem tam, že tvá ip nikoho nezajímá a že kdybych chtěl, tak nemusím čekat na nějaký Lunar client database leak, abych měl tvou ip. Vůbec jsem tam nenapsal, že tvou ip mám apod. Další věc k tomu videu. Co tím chcěs jako dokázat? Vždyť na tom video jde jasně vidět, že tam máš blatant reach a stěžovali jsme si na fórum a tak? Sám jsi napsal Soeticovi, že se na fórum chodíš jen vyplakávat.
Forge s Lunar hudem? Ani nevím, že něco takového je a zajímalo by mě, kde jsi to zjistil :D
To že hraju na Lunar Clientu a to, že jsem registrovaný na Lunar stránkach je věc druhá. Na Lunar stránkách se ukazují pouze staty, které máš na Lunar serveru.
Proč tu vůbec řešíš, jestli já hraju na Lunar clientu, když ty sám tam nehraješ a jsi tam banned :DDDDDDDDD
S prominutím, ale pro mě jsi pouhý kus kokota, co neuzná, že je někdo lepší.
Dodávám screenshot, kde jde vlevo dole vidět, že mám zapnutý Lunar s anticheatem. https://ctrlv.cz/elAh
Víc se k tomu vyjadřovat nebudu.
IGN: soetic
silou-mocou sa snazis o nieco co nema zmysel, ze napisem, ze nie je potreba leakovat lunar databazu kvoli tvojej ip nema nic spolocne s vyhrazanim, ked nikde nepisem, ze ju mam ci ze si ju ziskam.. sam tvrdis, ze sa chodis na forum vyplakat vzdy ked nieco nie je po tvojom a teraz si to len potvrdil.. ze pikonaut hra forge s lunar hud? hlavne ze ho my vsetci mame v priateloch a hrame s nim, ale potom je tu imbeingtoasted, ktory ti vidi az do duse a pocitaca, ze vie co presne robis a pouzivas.
sam si dostal ban na lunari za autoclicker, rovnako tam je zabanovy aj gaara, a to, ze si zabanovany kazdu minemen sezonu je vec druha
Markusak said:Hraju s Pikonautem už nějakou chvíli a vždycky hrál na Lunar Clientu. Nevím kdes vzal ,že hraje na forgi s Lunar HUDem, ale je to s prominutím sračka. V životě sem neviděl Pikonauta hrát na forgi, tak nevim co meleš.
V zivote som ta na servery nevidel a zrazu pises post, zaujimave co? Si dalsi clovek co si mysli ze ,,svedectvom" nieco dokaze pritom to video hovori za vsetko
soetic said:silou-mocou sa snazis o nieco co nema zmysel, ze napisem, ze nie je potreba leakovat lunar databazu kvoli tvojej ip nema nic spolocne s vyhrazanim, ked nikde nepisem, ze ju mam ci ze si ju ziskam.. sam tvrdis, ze sa chodis na forum vyplakat vzdy ked nieco nie je po tvojom a teraz si to len potvrdil.. ze pikonaut hra forge s lunar hud? hlavne ze ho my vsetci mame v priateloch a hrame s nim, ale potom je tu imbeingtoasted, ktory ti vidi az do duse a pocitaca, ze vie co presne robis a pouzivas.
sam si dostal ban na lunari za autoclicker, rovnako tam je zabanovy aj gaara, a to, ze si zabanovany kazdu minemen sezonu je vec druha
Ako si prisiel ze za autoclicker? Ty mi vidis do pocitaca? Zialbohu keby si mi prehladaval pocitac nenajdes ani jednu zmienku o autoclickery - vyhrazal si sa nepriamo, skus si precitat zakony alebo trestnu vyhlasku a potom tu nieco pis, vidiet ze o tom nemas ani potuchy
soetic said:sam si sa priznal k tomu ze si banned na lunari kvoli ac
j a ked ti napisem ze vcera som obedoval jedlo za 7000€ to mi tiez uveris? Boze chalan toto je internet.