IGN: transporteeer_
Pokud vím, povinností eventera jsou 3 eventy týdně. Je zázrak když exiik udělá 1 za týden.
Když jsem si psal o eventera, zapomněl jsem si ověřit že již jsou 2, vím že je to má chyba, no, saff mi eventera nahodil a myslel jsem, že mu to tedy nevadí, tak jsem to dále neřešil. No, jsem tedy připraven na to, že mi bude odebrán.
Už ráno se mě snažili vyhnat z pozice eventer, no, myslím si že to, co zbytek dne předváděli byla nějaká jejích hra, aby mě z postu vyštvali...
Ohledně toho rána, důkazy asi moc nenajdu, jelikož to bylo na discordu v hovoru, jedině mi pak psal DarkPancake0 zprávu, jak jsem se tedy rozhodl...
Za mě asi vše, omlouvám se za případné chyby, píšu to narychlo a přes mobil.
S pozdravem, Vago.
Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz
IGN: ImB0T
Inak vagabund vidim ze sa tvoj dizajn zlepsil, toto je ten event na úrovni - http://prntscr.com/rfgp6l ? :D Pekný parkour ! :D
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Taktiež sa musím osobitne vyjadriť k celej situácií, keďže SkyBlock je moja Topovka a z AT tam som asi najviac.
Za prvé, musím napísať, že minimálne podľa môjho názoru je Exik práve ten, kto dopomohol k vytvoreniu pravidelných eventov na SkyBlocku. Najprv on sám, neskôr sa k nemu pripojila i tmavá palacinka (DarkPancake) a potom Vitax. Pri tomto tu trošku nastáva nezhoda ak som správne pochopil, že kedysi bol maximum 2 eventeri a teraz sú tu 3. Osobne na tom nevidím toľko zlého, pretože aspoň je nejaký event každý 1 až 2 dni na ktorý sa môžu hráči tešiť.
Za druhé, ak sa nemýlim, tak teraz by mal Exik s tmavou palacinkou stavať nejaký väčší event, ktorý pripravujú už pár dní, čiže aj toto môže byť jedno z vysvetlení, prečo je Exik teraz menej aktívny v robení eventov na SkyBlocku. Inými slovami, hráči by sa mali tešiť na nejaký lepší a väčší event, než tie, ktoré tu bývajú.
Za tretie, musím povedať, že súhlasím s tým, že Exik má občas svoje stavy, keď sa správa dovolím si povedať ako trdlo v chate, že tam píše doslova hlúposti, bludy a občas i urazí niektorých hráčov, no nemyslím, že by to bol dostatočný dôvod na vyhadzov, myslím, že by stačilo akurát skrotenie slovníku vo vyjadrovaní sa či už v chate v hre, alebo na TeamSpeak alebo Discord serveri.
Popri tomto ešte chvíľku ostanem a poviem, že nielen Exika, no občas musím trošku varovať v chate i tmavú palacinku (DarkPancake) za jeho slovník, no opäť to nie je nič nehorázne, čo sa nedá napraviť.
Záver: Musím povedať, že tento celý topic mi príde ako jeden veľký nezmysel. Samozrejme Exik je taký, aký je, no vôbec si nemyslím, že je treba ho vyhodiť len na základe toho, že nedáva eventy a občas použije urážky v chate. Jediné, čo si osobne myslím, že treba zlepšiť je jeho vyjadrovanie sa a komunikácia s hráčmi a poprípade ešte aby bol o trošku aktívnejší v eventoch, no keďže viem, čo sa pripravuje, tak to chápem,že teraz tie eventy on sám moc nerobí, no na druhú stranu sú tam ďaľší eventeri, ktorí to stíhajú i za neho. Myslím, že tento topic ani vzniknúť nemusel, keby ste si to vedeli sami prediskutovať, no hold, prečo si nespríjemniť deň s anketkou :-D .
(BTW: Len sa chcem spýtať, že ako presne Exik porušuje tie pravidlá, ako píšete vyššie, no pýtam sa to rovno vás @Monstergame a @simonhrajeMC ((spýtal som sa aj hráčov na SkyBlocku, no tam neprišla žiadna odozva)) .
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Cyborggg_
Na SB jsem dlouho nehrál,a teprve včera jsem začal zas se aktivně napojovat.
Vůbec mi nepříjde špatný, aby byli 3 eventeři, pokud všichni dělají co mají, je to akorát dobře.
Ohledně Exe, nebyly tady daný žádný důkazy, a to že tu někdo napíše že "Zeptej se hráčů" tak to není důkaz.
Varování za slovník není dle mého nic co by totálně níčilo reputaci, dobrá mohl by to trošku zlepšit, ale není to žádný teror dle mého.
Pokud pracuje na nějakém větším eventu, tak dává smysl že nemá čas na to eventy aktivně dělat.
Dle mého zbytečnost.
IGN: deadgasm
Zdravím, sice na SB nechodím, ale příjde mi toto jako zbytečnost. Žádné důkazy nemáš a dělat vlákno a napsat tam jen toto + používat hráče jako důkaz je trochu mimo.
3 Eventeři není vůbec špatné, aspoň máte více eventu co se týče SB. :)
Slovník je věc druhá, mohl by se chovat lépe, ale dá se to přeci přežít, každému to občas ujede. Kdo tvrdí, že ne, tak lže sám sobě.
IGN: panic_exe
To ze ti niekto na discord napise nadavku (Admin-Team alebo Eventer) nespada pod server. Podla mna je to uplna blbost zakladat vlakno len na zaklade toho ze si ho nejak na discord vyprovokoval k tomu aby ti zanadaval.
IGN: Myskyer