IGN: ClavinOfficial
Dobrý den, když se hráč připojí na nějakou mapu, tak v tabu je třeba 20 hračů. Bylo by dobré udělat to, že když se připojí hráč do hry, tak se v tabu objeví jen hráči co jsou na dané mapě.
(offtopic)Také jsem tu našel chybu to že když má hráč zakoupenou hodnost sponzor ++,vip,sponzor, nebo nějaký člen AT, tak nejde vidět v tabu jeho prefix. Takzvaně zapadá do normalních hráčů..
Jen pár lidem jde videt role.
Predem diky za odpoved
S pozdravem Clavinos.
Šau
IGN: MILENAJETETA
Náhodou ten miznúci prefix je celkom fajn :-D , hráči občas nevedia, že tam je AT a správajú sa vulgárne, čiže ľahký trestík :-D
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Sir_Stepan
Co se zanedbání prefixu týče, mně to vyhovuje, jak psal @MILENAJETETA . S tím, že by měl být tab vždy jen pro danou mapu souhlasím. Je dobré vědět, s kým hrajete. Takhle jsou tam hráči jak na lobby, tak na mapách.
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: GejmronCZ
Navrhuji, aby byli vidět všichni na Murderovi, ale hráči, co jsou s daným hráčem v mapě by se zobrazovali v tabu jinou barvou. Tím by bylo vyřešeno obojí.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: SadEmo
Já bych to nechal tak jak to je. Ať ty prefixi klidně zmizí, přeci jen ve hře ani v čekácím lobbíčku vám k ničemu nejsou.(efekty vám fungují tak i tak a nic jiného nedělají) Co napsal GejmronCZ je na jednu stranu dobré... ale co si budem. Je zábavnější nevědět kdo je s vámi v aréně a není to pak tak snadné. Dle mě by se to tedy mělo nechat jak to je. Jen můj názor :/
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.