Chyba na murderovi. • Minicraft.cz

Clav1n_xD
VIP

5 postů
23 reputace

IGN: ClavinOfficial
Od Clav1n_xD » přes 5 let

Dobrý den, když se hráč připojí na nějakou mapu, tak v tabu je třeba 20 hračů. Bylo by dobré udělat to, že když se připojí hráč do hry, tak se v tabu objeví jen hráči co jsou na dané mapě.

(offtopic)Také jsem tu našel chybu to že když má hráč zakoupenou hodnost sponzor ++,vip,sponzor, nebo nějaký člen AT, tak nejde vidět  v tabu jeho prefix. Takzvaně zapadá do normalních hráčů..

Jen pár lidem jde videt role.

Predem diky za odpoved

S pozdravem Clavinos.

Šau

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 5 let

Zdravím, nápad aby v tabu byli hráči, kteří jsou na dané mapě mně příjde zbytečný. Ale nevadilo by mi to.  

Ovšem mizící prefix by se opravit mohl. =)

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Náhodou ten miznúci prefix je celkom fajn :-D , hráči občas nevedia, že tam je AT a správajú sa vulgárne, čiže ľahký trestík :-D

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

Co se zanedbání prefixu týče, mně to vyhovuje, jak psal @MILENAJETETA . S tím, že by měl být tab vždy jen pro danou mapu souhlasím. Je dobré vědět, s kým hrajete. Takhle jsou tam hráči jak na lobby, tak na mapách.

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Navrhuji, aby byli vidět všichni na Murderovi, ale hráči, co jsou s daným hráčem v mapě by se zobrazovali v tabu jinou barvou. Tím by bylo vyřešeno obojí.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let

Já bych to nechal tak jak to je. Ať ty prefixi klidně zmizí, přeci jen ve hře ani v čekácím lobbíčku vám k ničemu nejsou.(efekty vám fungují tak i tak a nic jiného nedělají) Co napsal GejmronCZ je na jednu stranu dobré... ale co si budem. Je zábavnější nevědět kdo je s vámi v aréně a není to pak tak snadné. Dle mě by se to tedy mělo nechat jak to je. Jen můj názor :/

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt