Survival návrh • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let
imbeingtoasted said:

Novi hraci kazdy den neprichadzaju, priemer je okolo 200 hracov a minicraft si tych 200 hracov udrzuje poriadne dlho.

Co sa tyka toho,wipe by zachranil ekonomiku uplne lebo by sa zacalo znova, ziadne hnusne priekopy, zbytocne velke resky na kazdom m2 apodob. Experimentovanie AT? Pff ekonomika sa casom znici sama a nevidel som zatial ze by v tom AT pomahal. Hlavne ma stve kolko x su hadanky za den, kazi to dost ekonomiku tiez.

Noví hráči prichádzajú prakticky každý deň, bol by som rád keby to @RandomJmeno potvrdil v siedmom diele Faktov o minicraftu, to ale nevidíš nakoľko hráči aj odchádzajú.

Inak všimni si ako sama seba poprieš v dvoch nasledujúcich vetách: "...wipe by zachranil ekonomiku...";"...ekonomika sa časom znici sama...".

A ak ti vadia velke resky, tak chod na okraj mapy, nikto ti nekáže stavat v okoli 0;0. Ako Sponzor to máš skvelé v tom, že si na okraji mapy za 10 minút. Prednedávnom sa malinko rozšírili hranice survivalu, ak chceš stavať tak miesta máš dosť. Ale zaujimave je, že nikto nikdy nenavrhol wipe Creative serverov. Tam máš tiež parcely, ktoré tématicky nepasujú k vedľajším parcelám a komu to kedy vadilo? Keď sa to ale deje na survivale tak je to hnusné.

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

@Obchodnik003 Wipe creative serverů se chystá, takže se neboj. Tam ale jde o tom, že tam není terén a tím pádem to je jedno, co tam je, pokud to neporušuje pravidla serveru. Na Survivalu to je terénem a tím, že hráči chtějí aby to celkově vypadalo pěkně. Jinak souhlas.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Clav1n_xD
VIP

5 postů
23 reputace

IGN: ClavinOfficial
Od Clav1n_xD » přes 5 let

Naprosto nesouhlasím, jelikož tu hrači budují své domovy několik let, mají plné chestky dobrých věcí atp. Wipe by prospěl to ano, ale z mého pohledu ne, smazal bych všechno, ale peníze bych nechal.. Jelikož tu lidi šetří několik let peníze miliony či miliardy a pak se to během jednoho dne smaže. Resky by mě tak neštvali, jako ty peníze atp. Už z hlediska novačků, nebo lidí co tu hrají od samého začátku tak by to nebylo moc příjemné, zatím tu hlasují jen lidi, protože se na serveru nudí, mají tu odehrnáho stovky hodin. Ale napřiklad jako já, či jinačí hrači který si tu budují svoje sídlo, by to taktéž nebylo moc příjemné. Díky tomu Wipe by tu 70% možná 80% hračů  přestalo hrát. Jelikož by nechtěli vše dělat od začatku. Tož můj názor

S pozdravem Clav1n :)

Šau

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 5 let

Zdravím^^ - S Návrhem souhlasím.

* Možná bych ponechala hráčům money a věci v invu, hodiny a podobné.. stavby bych smazala, je to zbytečně přeplněné.

Když bych měla být na místě hráče který toho má hodně (Stavby) tak bych se určitě taky zlobila, no byl tu návrh s dvěma světy, určitě to není špatný nápad.

Ohledně těch peněz, také jsem si některé nakoupila za reálné peníze, proto tedy navrhuji, jenom smazat stavby a nepřesouvat je. 

Money, Hodiny, to by se nechalo, tak jak to je.

Šulínek.

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

IGN: kepka950
Od kepka950 » přes 5 let

Zdravím,

je to hodně ujetej nápad od někoho, kdo tu skoro vůbec nehraje, ale to je čistě můj názor.

1) Představte si hráče, který sem dojde jednou za čas se podívat co tu vybudoval a najednou je vše pryč. Býval jsem tento typ hráče, který se připojil na server za účelem pozdravit ostatní a podívat se na vše co jsem vybudoval.

2) Proč mazat money, když někteří hráči si to kupují za realné peníze! Další věc je, že spoustu hráčů strávilo několik hodin kopáním, nebo stavěním kvůli /job.

3) Proč mazat cheastky, nebo shulker boxy? Jestli má hráč nějaké zakázané itemy, tak si myslíte, že si je ten hráč nedokáže obstarat znovu?

4) Server už má svých problému dost, tak nevím, proč další vytvářet. Jestli bude nějaký wipe, tak ať se a-team připraví na pořádnej spam. Spoustu lidí by odešlo a minimální počet hráčů by přišlo!

5) Jestli máte problém s mapou, tak udělejte novou, kde bude WE zakázáno.Nový hráči si tam budou moc stavět a problém s mapou je vyřešen.

6) A-Team by se měl soustředit především na sebe a vyřešit si problémy a spory, které v A-Teamu jsou a nedělat problémy ještě u hráčů, kteří za nic nemůžou!

Tohle téma mě totálně vytočilo, aby hráč co má 1300+ hodin o vše přišel!!Mohl bych tu psát hodinu, ale nemám na to čas ani náladu. Tímto oficiálně oznamuji, že jestli bude wipe a vše se smaže, tak mě už na serveru nikdy neuvidíte.

S pozdravem: kepka950

Clav1n_xD
VIP

5 postů
23 reputace

IGN: ClavinOfficial
Od Clav1n_xD » přes 5 let

Naprosto souhlasim s Kepka950!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Mít 1300+ hodin a pak o to vše přijít během hodiny?

Hráč/ku  kterého jsem tu videl 3x za tu dobu co tu hraju a to mam 200h. 

Za mě prostě ne!!

A jak Kepka zmínil, že udelejte dašlí survival, kde bude zakázano WE!!!!!! 

Přijde mi uplná blbost to vše smazat

Lidi si tu kupuji herní peníze za reálné peníze, a pak se to smaže? to je pak scamm, nemyslíte si? 

S pozdravem Clav1n!

Šau

1ef
Sponzor++

18 postů
7 reputace

IGN: 1ef
Od 1ef » přes 5 let
imbeingtoasted said:
jik123 said:

wipe len cez moju mrtvolu xd

Tak ked tam mate X milionov penazi tak jasne ze budete smutit dalsi pol rok, ze aky je saff zly, ze vam ich zobral, ale preboha vy ked zacnete hrat survival a typci vam tam melu ze vam daju dom za 5 milionov a vy mate v kapse len 10 tisic, tak ako sorry. Tie peniaze na survival dajme tomu 100mil nema ziadnu cenu. Tie ceny v shope nemaju tiez zmysel a podla mna by sa toto malo robit aspon raz za rok

Tak akože tie money tiež neboli zadarmo, to sa nedá ani vyhraním každého eventu za pár tisíc získať. Keď si SP++ tak proste musíš mať money a keď ich máš za real money tak jasné že ťa to... no... Načo tam potom tie money sú keď "nemajú cenu"... Myslím že by tam potom neboli hráči ako napríklad pepo19 čo má niečo cez 2 a miliardy! A keby sa ešte resetoval odohraný čas tak to starý poctivý hráči odyšli... Proste nerozumiem prečo reštartovať vśetko, ok keď niekto NIČ nemá, tak rozumiem je mu u... že mu zmizne dom z dirtu v reske vo veľkosti ani nie 1 chunku a resetujú sa mu hodiny - 1 hod odohraná a money - 1K začiatočný za to že sa vôbec pripojil.
Môj nápad je taký, že keď už dáte ten wipe (niesom za ten nápad), tak aspoň tie hodiny nechajte keď musíte všetko, a my idea - money (niektorý majú miliardy .-.) by ste premenili na coiny tak, ako sa to dá na lobby u villigera - premeni´t coiny na money... Všetkým po jednom premeníte a myslím źe potom ak necháte hodiny a takto dáte naspäť coiny (lebo tí ľudia čo majú veľa money si na to kupovali coiny za real money a to je celkom potom zlodejské) tak viac ľudí zostane hrať...

S pozdravom 1ef

Email: 1ef@minicraft.cz

𝘿𝙞𝙨𝙘𝙤𝙧𝙙1еф#8818

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Naprostou souhlasím s @kepka950 a @Clav1n_xD

Maximálně udělat novou mapu a když už by to muselo být, tak na 1.15 to hodit. Ovšem celé toto bych nedělal hned, ale tak za 2 měsíce nejdříve. To kvůli již zmíněnému BC projektu, kam by se spousta staveb dala a nemusela by se přenášet ze staré mapy na Novou. + změnšit resky na 256x256 a rozšíření (512x512) nechat max pro S++, když nás tu není zas tolik.

Za mě vše.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Hauvikk
Zkušební Moderátor

85 postů
64 reputace

IGN: Hauvikk
Od Hauvikk » přes 5 let
kepka950 said:

Zdravím,

je to hodně ujetej nápad od někoho, kdo tu skoro vůbec nehraje, ale to je čistě můj názor.

1) Představte si hráče, který sem dojde jednou za čas se podívat co tu vybudoval a najednou je vše pryč. Býval jsem tento typ hráče, který se připojil na server za účelem pozdravit ostatní a podívat se na vše co jsem vybudoval.

2) Proč mazat money, když někteří hráči si to kupují za realné peníze! Další věc je, že spoustu hráčů strávilo několik hodin kopáním, nebo stavěním kvůli /job.

3) Proč mazat cheastky, nebo shulker boxy? Jestli má hráč nějaké zakázané itemy, tak si myslíte, že si je ten hráč nedokáže obstarat znovu?

4) Server už má svých problému dost, tak nevím, proč další vytvářet. Jestli bude nějaký wipe, tak ať se a-team připraví na pořádnej spam. Spoustu lidí by odešlo a minimální počet hráčů by přišlo!

5) Jestli máte problém s mapou, tak udělejte novou, kde bude WE zakázáno.Nový hráči si tam budou moc stavět a problém s mapou je vyřešen.

6) A-Team by se měl soustředit především na sebe a vyřešit si problémy a spory, které v A-Teamu jsou a nedělat problémy ještě u hráčů, kteří za nic nemůžou!

Tohle téma mě totálně vytočilo, aby hráč co má 1300+ hodin o vše přišel!!Mohl bych tu psát hodinu, ale nemám na to čas ani náladu. Tímto oficiálně oznamuji, že jestli bude wipe a vše se smaže, tak mě už na serveru nikdy neuvidíte.

S pozdravem: kepka950

Naprosto souhlasím!

Cigi

S pozdravem Hauvik ;)

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let
Clav1n_xD said:

Naprosto souhlasim s Kepka950!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Mít 1300+ hodin a pak o to vše přijít během hodiny?

Hráč/ku  kterého jsem tu videl 3x za tu dobu co tu hraju a to mam 200h. 

Za mě prostě ne!!

A jak Kepka zmínil, že udelejte dašlí survival, kde bude zakázano WE!!!!!! 

Přijde mi uplná blbost to vše smazat

Lidi si tu kupuji herní peníze za reálné peníze, a pak se to smaže? to je pak scamm, nemyslíte si? 

S pozdravem Clav1n!

svoj názor som už povedal, tiež súhlasím s @Clavin_xD a @kepka50. Jedna vec ktorú by som ale dodal, Ono na survivale okrem svetov survival2 a survival3 existuje aj svet Mesta, ktorý zatial vyzerá ako súkromný svet ale keď odídete dostatočne ďaleko tak tam nikto nie je :D

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003