IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: kingofking
IGN: panic_exe
AileXXX said: Hoj vilo, já bych spíše udělal prison tak, že by byl co 2 týdny reset, a nejlepší by dostali odměnu, potom by to bylo zase odznova, takhle by měli všichni motivaci v podobě odměn a důvod (nebyl by tam někdo kdo by byl nafarmenej a neměl by 1000x lepší věci jak někdo kdo se připojí poprvé) hrát.
To je sice pravda ale prison sa rozdeluje na doly takze by to nebolo ziadne znevyhodnenie, mohli by pridavat doly a nerobit resety, lebo potom by to prestalo davat zmysel kazde 2 tyzdne zacinat s novymi vecami, robit si nove veci, upgrady a podobne
IGN: AileXXX
Ahoj @panic_exe, nevím jak to myslíš přidávat nové doly, ale jestli jsem to pochopil dobře, tak to pořád nemění nic na tom, že se připojí někdo nový a uvidí nějakého hráče který má level 1293 třeba.
Už jak jsem psal tenhle návrh, tak jsem měl v hlavě to, že by mohly být 2 světy nebo 2 mody, říkejte si tomu jak chcete. První svět by byl na ty 2 týdny s tím, že by se hrálo o odměny atd., druhý svět by byl podle toho co píšeš napořád. Tyto 2 světy by měly oddělené statistiky, inventáře, prostě všechno. Hráč by si potom mohl vybrat, kde bude hrát.
Aile
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: GejmronCZ
Tak já taky musím...ale teda vyznat se v tom, když je tolik zpráv přeházených je fakt umění.
@AileXXX abych vysvětlil, co je hlavní problém a co tu ostatní myslí...a co je technicky moc náročné nebo zbytečné.
Tak snad jsem zodpověděl vše potřebné a zároveň řekl své připomínky a názory.
Nakonec označuji pro vyjádřejí @saffers a @RandomJmeno. Určitě jste si všechno hezky přečetli a děláte mrtvé brouky jako vždy, nemám pravdu kucí? :D
S++ Gejmron.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: saffers
Zdravím,
standardně bych ještě počkal na reakce nějakých dalších hráčů, ale již se tu párkrát objevilo, že byste chtěli mé vyjádření.
Aktuálně máme rozdělaných několik nových herních módů, miniher, updatů na novou verzi i dalších věcí, co by byly vhodné brzy dodělat a tedy není příliš času na začínání na dalších. Pokud o to bude dostatečně velký zájem, tak bych se na to mohl vrhnout přibližně v 2. polovině roku.