IGN: panic_exe
Zdravim vsetkych ktory si toto citaju,
pri citani nazvu sa vam tento post moze zdat byt neuzitocny, ale v tomto vlakne, vam rozoberem jednotlive veci na to, ako sa stat lepsim popripade ako si vybrat spravny kit, alebo ako ten kit rychlo dostat
Na akej verzii by som mal hrat?
Toto je otazka, ktora postihne vela ludi, kedze kitpvp je na verziu 1.7.10 az po 1.9 (1.9 berem aj verzie ako napriklad 1.12, kedze tie tu rozoberat nebudem)
Takze zacnem od najmensej verzii ktora sa tam da hrat a to je 1.7.10 - tato verzia ma viac vyhod oproti 1.8 a jednou z toho je lepsia odozva v hitoch, ano moze to byt pre niektorych ludi hlupa odpoved, ale naozaj ma 1.7.10 verzia lepsiu odozvu a to vsetko nesuvisi len s pingom, ale aj verziu. 1.7.10 nie je narocna, pretoze bariery sa zobrazuju ako sklo a s modom ClearGlass by ste mohli zvysit FPS a tato verzia je uplne super pre slabe pocitace. Tuto verziu podporuju AntiCheat Clienty ako napriklad OCMC, Lunar Client
1.8(9) - Tato verzia je tiez velmi dobra na pvp, ale nie je taka dobra ako 1.7.10, cize ak chcete vyhravat a prezit v arene KitPvP dlhsie ako 5 minut odporucam viac 1.7.10 ale samozrejme da sa hrat aj na 1.8.9. Ak si chcete bezne, len tak rekreacne zahrat tak tato verzia je pre vas ako stvorena, viac modov ktore podporuju tuto verziu, viac blokov ktore v 1.7.10 nie su, viac veci v globalnom zmysle.
1.9 - Toto skorej odporucam na SkyPvP no ale kedze tento post je o KitPvP tak tuto verziu vobec neodporucam aj ked je tam pvp mod 1.8, nie je dobra odozva v hitoch, je to zmatkove.
Takze, verzie sme si presli, co mam robit dalej aby som vyhraval? Mate dve moznost, bud investujete cas alebo ostanete s defaultnymi kitmi alebo investujete peniaze do minicraftu a zakupite coiny alebo si vyberete cas a budete hrat minihry ako Murder, Dropper, Parkour a ziskate peniaze na kity. Ked ostanete s defaultnymi kitom tak:
Ako prezit s defaultnym kitom? - Skuste si spravit kamarata, alebo pozvite niekoho s kym budete toto hrat, team je povoleny len v DVOCH preto len jedneho kamarata. Vyhybajte sa full diamond ludom (Neratam kit Tank, ktory rozpoznate, ze sa neligoce resp. nema enchanty a ma kamenny mec) to znamena ze ak vidite niekde full diamond hraca s kitom ktory je podstatne silnejsi ako vas, tak vam odporucam utekat. Ak zazriete hraca, ktory je sam a ma priblizne rovnaky kit ako vy, tak na neho zautocte dvaja, ak vam uteka tak nehajte vasho spoluhraca zabit ho tym, ze ho budete boostovat polievkami NIKDY MECOM! tym ziska vas spoluhrac sancu ho dohnat rychlejsie a zabit, ak ale dojde k situacii ze vas protivnik sa rozhodne zautocit oproti vam tak sa ho snazte dostat do tzv. stredovej pozicii cize vy budete na jednej strane hraca (po pravej strane protivnika) a vas spoluhrac po lavej strane protivnika cimz ho dostanete do velkej nevyhody a lahko ho zabijete.
Ake kity su dobre na zaciatok? Na zaciatok su dobre kity ako BeastMaster pokial ovladate pvp a berete pvp na vaznejsiu vahu. Kit stoji len 1500 coinov a nie je velmi tazke ho ziskat. Ak chcete lepsi zaciatok odporucam kit GoldenPower, silny armor, silny mec dokonaly proti iron kitom resp. default kitom. Potom su len kity Boss a DiamondPower ktore sa oplatia, boss je sice lacnejsi ale NEODPORUCAM ho z dovodu ze vacsina ludi ma DiamondPower ktory je podstatne silnejsi nez Boss. Najlepsi kit teda sa stava DiamondPower ktory odporucam najviac pokial si dokazete nasetrit 5000 coinov.
Ake nastavenia minecraftu su optimalne a dobre na hranie pvp? Ja osobne pouzivam vsetko na ,,fast" z dovodu fpsiek, lebo v pvp hraju rolu FPSka, Ping, Verzia, Kit, Odozva. Ak mate slaby pocitac pouzijte vsetko na fast a stiahnite si nejaky anticheat client ktory fpska boostuje. Ak mate dobry pocitac, pouzivajte nastavania ake len chcete.
Aky click odporucas? Na zaciatok vam odporucam tzv. JitterClick pri ktorom sa vasa ruka trase a vy tym robite vela cps (clicks per second) CPSka sice nerobia velku rolu v pvp, ale vedia pridat ,,reach" ak spolu straightlinujete (drzite jednu liniu) tak ho viete dostat do comba, kde budete mat vyhodu v soupkach/potkach. JitterClick je lahky na zaciatok, napiste si do google ,,how to learn jitterclick" ak chcete vediet viac. Dalsim clickom ktory sa v pvp casto vyuziva je tzv. ButterFly click pri ktorom viete dosiahnut az 20 CPS a je to znacna vyhoda oproti ostatnym hracom ,,how to learn butterflyclick" odporucam najprv naucit sa jitterclick a az potom tento butterfly click. Keby tu boli povolene dvoj-clicky, troj-clicky dalo by sa o tom hovorit, lebo trojclick udrziava maximalne 12 cps a dvojclick 6 aj ked robite jitter, neodporucam ho robit nikde, nerobi to skoro nic, nema to efekt
Su k niecomu regedity a programy slavnych pvperov? Lahka odpoved - Nie - Regedity vam upravuju register vo windowse, nie v hre. Regedity, baty a tieto veci vam nepridavaju reach, to uz by boli cheaty a nepridavaju ani nic naviac. .exe files su softvery ktore vam urcite budu pomahat a su zakazane. Vacsinou ich nebudete moct ani injectnut do tych anticheat clientov spomenute hore.
Aky resource pack by som mal pouzivat? No, je to podla toho co mate radi, nepouzivajte resourcepacky ktore su aj na verzie 1.9+ lebo to pravdepodobne pvp resourcepacky nebudu. Pouzivajte resourcepacky ktore maju nizky ohen, aby ste cez ten ohen nieco videli, 16x, 32x packy su dokonale packy pre slabe pocitace lebo boostuju fpska, staci si vyhladat ,,Minecraft 1.7.10 resource pack folder" a najde vam to resourcepack zlozky ktore si mozete stiahnut a pouzivat. Ak chcete len jednotlive resourcepacky, piste 32x resourcepack for 1.7.10 download alebo keywordy podobne tomuto.
Toto je zatial vsetko co by ste potrebovali vediet na to, byt lepsim. Ak by ste sa chceli porozpravat rozsirenejsie skuste si ma odchytit na kitpvp alebo niekde inde za nick imbeingtoasted a mozme sa o tom porozpravat detailnejsie.
Prajem pekny den vsetkym citatelom s pozdravom imbeingtoasted
IGN: panic_exe
mhinee said:Myslím si, že tohle pomůže málo lidem, ale má to hlavu a patu.
Nádhera
Well, chcel som toho napisat viac a aj napisem, len rozmyslam ako to napisat