Prison návrh • Minicraft.cz

villag3r
Sponzor++

96 postů
142 reputace

IGN: _villag3r_
Od villag3r » přes 5 let

Dobry napad, ale znova to bude hravat 5-6 ludi a po pár dňoch nič. 

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Hoj vilo, já bych spíše udělal prison tak, že by byl co 2 týdny reset, a nejlepší by dostali odměnu, potom by to bylo zase odznova, takhle by měli všichni motivaci v podobě odměn a důvod (nebyl by tam někdo kdo by byl nafarmenej a neměl by 1000x lepší věci jak někdo kdo se připojí poprvé) hrát.

email > ailexxxcz@seznam.cz

Kingofking
Sponzor

33 postů
71 reputace

IGN: kingofking
Od Kingofking » přes 5 let

Souhlasím

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let
AileXXX said: Hoj vilo, já bych spíše udělal prison tak, že by byl co 2 týdny reset, a nejlepší by dostali odměnu, potom by to bylo zase odznova, takhle by měli všichni motivaci v podobě odměn a důvod (nebyl by tam někdo kdo by byl nafarmenej a neměl by 1000x lepší věci jak někdo kdo se připojí poprvé) hrát.

To je sice pravda ale prison sa rozdeluje na doly takze by to nebolo ziadne znevyhodnenie, mohli by pridavat doly a nerobit resety, lebo potom by to prestalo davat zmysel kazde 2 tyzdne zacinat s novymi vecami, robit si nove veci, upgrady a podobne

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 5 let

Ahoj @panic_exe, nevím jak to myslíš přidávat nové doly, ale jestli jsem to pochopil dobře, tak to pořád nemění nic na tom, že se připojí někdo nový a uvidí nějakého hráče který má level 1293 třeba. 

Už jak jsem psal tenhle návrh, tak jsem měl v hlavě to, že by mohly být 2 světy nebo 2 mody, říkejte si tomu jak chcete. První svět by byl na ty 2 týdny s tím, že by se hrálo o odměny atd., druhý svět by byl podle toho co píšeš napořád. Tyto 2 světy by měly oddělené statistiky, inventáře, prostě všechno. Hráč by si potom mohl vybrat, kde bude hrát.

Aile

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Tak já taky musím...ale teda vyznat se v tom, když je tolik zpráv přeházených je fakt umění.

@AileXXX abych vysvětlil, co je hlavní problém a co tu ostatní myslí...a co je technicky moc náročné nebo zbytečné.

1. Dělat 2 módy/servery na tuhle věc, pričemž udělat pouhý druhý svět by jistě nestačilo je naprostá zbytečnost a práce navíc, která může být využita mnohem lépe někde jinde.
  2. Týdenní, měsíční nebo prostě časový restart je abych řekl docela špatný nápad. Oceňuji, že chceš, aby tam nebyl nikdo příliš vysoký level...prestige... zatímco jiní by neměli ani zlomek toho, co má on. Nicméně to není vhodné z dlouhodobého hlediska. Jak tu psal již někdo, tak znovu by to moc lidí nehrálo (což bylo jedním z důvodů, proč jsem přestal hrát na CM), protože pořád dokola si dělat ty samé věci není prostě zábavné a po měsíci, nebo dvouch by to už nikdo nehrál. To samozřejmě nechceme, protože musíme vymyslet něco, co se bude hrát a ne, že se na to hned zapomene jako Zombies...úplně jsem zapoměl, že to tu ještě je XD
  3. Postup = Ovšem určitě bych sem nedával moc rychlé postupy A-Z/prestige. Pak by to působilo až moc lacině. Spíše bych to udělal ve stylu CraftManie (ne, pro rejpaly...reklama to fakt neni -.-), kde bylo vše tak akorát. Hráč si musel něco odehrát, aby měl postup, ale nebylo to moc aby toho nechal. A vážně si nebyl za 2h na 15. prestige, ale tak v ranku J.
  4. S odměnami bych souhlasil, ale ty by se museli vymyslet. Protože není vhodé mít zase moc odměn, když vezmeme v úvahu, že když to bude pořádný Prison, tak by tam měla být VoteParty, klíče do beden a další takové věcičky a to včetně boostů (některé účinější bych dal do storu na webu ať se taky trochu vydělá). Ještě mě napadli odměny za těžení po maximálně 2 nebo 3 vrstvách zároveň, protože pak je to fakt bordel a těžit je prakticky nemožné (z vlastní zkušenosti).
  5. Prison je rozhodně jedna z těch lepších miniher, co se dříve hrála velmi často a určitě je i teď velmi populární. Avšak nastavit a postavit na tuto minihru všechny potřebné věci nebude hned a tudíž se musí pořádně vymyslet, co a jak by tam mělo být. Je určitě nepřípustné, aby to pak mělo nulovou hratelnost.
  6. Hráč s OP věcmi na vysoké prestige například v PvP nebude mít rozhodně žádnou výhodu proti hráči, co právě začíná. Maximální rozdíl budou věci, co budou mít hráči u sebe jako jinak vyupgradovaný krumpáč. Taktéž doly jsou oddělené a tím pádem se ne moc často potkají hráči s vysokou prestigí a začínajícími hráči... tedy pokud nepočítáme spawn a PvP samozřejmě.
  7. Určitě jako všude bych tam hodil různé TOPky nebo poklady na spawnu (viď @saffers), či možnost parcel. Parcely ovšem nejsou zas tak důležité. Hold by po smrti zůstávali věci.
  8. No a na závěr bych dal do každého dolu NoFallDMG, protože by se všichni zabíjeli pádem do bezedných hlubin dolu.

Tak snad jsem zodpověděl vše potřebné a zároveň řekl své připomínky a názory.

Nakonec označuji pro vyjádřejí @saffers a @RandomJmeno. Určitě jste si všechno hezky přečetli a děláte mrtvé brouky jako vždy, nemám pravdu kucí? :D

S++ Gejmron.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

saffers
Majitel

5699 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

standardně bych ještě počkal na reakce nějakých dalších hráčů, ale již se tu párkrát objevilo, že byste chtěli mé vyjádření. 

Aktuálně máme rozdělaných několik nových herních módů, miniher, updatů na novou verzi i dalších věcí, co by byly vhodné brzy dodělat a tedy není příliš času na začínání na dalších. Pokud o to bude dostatečně velký zájem, tak bych se na to mohl vrhnout přibližně v 2. polovině roku.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 5 let
S tímto souhlasím.