SkyPvP nápad • Minicraft.cz

Kubik322
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: Kubik322
Od Kubik322 » přes 5 let

Určite veľa hráči ktorý hraju na minihre SkyPvP vedia že v ender chestke je dosť málo slotov na ukladanie vecí tak ma napadlo že keby sa tam dali kúpiť u nejakého obchodníka shulkerboxy tak by s tým nebol šiadný problem hráči by nemuseli nadalej rozmýšlať čo nahradiť za akú vec v ender chestke.Takže proste by to pridalo tým hráčom ktorý si daju do tej ender chestky skulker box/y veľa miesta na ukladanie veci.

Ospravedlnujem sa že neviem písať a gramatiku dúfam že ste pochopili čo som napísal.

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Kam bys ten shulker box položil?

Musel by se udělat plugin aby se otevíral pravým klikem rovnou

saffers
Majitel

5841 postů
8043 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

přidání otevření shulkerboxu bez jeho položení by nebyl problém. Spíše mě napadá otázka, k čemu by hráč na SkyPvP potřeboval tolik prostoru na ukládání itemů? Má svůj inventář s itemy k aktuálnímu boji, endertruhlu s 27 políčky a batoh, který může mít až 54 míst. Většina nepotřebuje skladovat itemy, které pro ně nemají hodnotu.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

1ef
Sponzor++

18 postů
7 reputace

IGN: 1ef
Od 1ef » přes 5 let

Ja skypvp moc nehrám ale mam plné všetko xd. Ale saffers má pravdu veď miesta je dosť načo mať 3 sety full iron bez enchantu keď ti stačí jeden diamond full enchant. Akože zlý nápad to nie je ale neužitočný podľa mňa.

S pozdravom 1ef

Email: 1ef@minicraft.cz

𝘿𝙞𝙨𝙘𝙤𝙧𝙙1еф#8818

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Já hrál SkyPvP jen 2x (aktivně) a musím říct, že jsem těch itemů, co jsou vzácné nebo nějak využiju lépe později, nashromáždil docela dost. Já taky beru všechno, co kdo nechce, takže tak xd. Ale batoh mám úplně plný, no a v ender bedně mám všechny druhy štítů...neptejte se proč, prostě se mi to líbí všechno :D Stačila by přidat tak 1 stránka do batohu (nebo podle hodnosti, v boji by to nemělo žádný vliv) a tím i dostatek místa, ale jinak souhlasím se saffem. BTW SkyPvP je žrout coinů úplně nehoráznej.... proto jsem to přestal hrát, ale jinak je tam večer, když tam někdo je, docela chillek :D

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."