Máme toho dost! • Minicraft.cz

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Zdravím, tak ani ja nemam žádnou práci neustále. To že je někdo Developer absolutně neznamená že tu má něco pořád dělat.

Dělá buď něco co sám navrhl, nebo čeká než mu něco saff nebo ja zadělí což se dejě jednou za 2 měsíce.

Nebo dělá práci Admina, pomáha hráčum a podobně.

Proto tu není ani tolik developerů.

Také třeba hledět na to že každý je tu na úkor svého volného času.

To že ostatní něco o někom říkají tak neznamená že za nimi půjdu jak ovečka, udělám si svůj vlastní názor na ně. (A nešířim ho všůde, nepatří se to)

Parcely už řeší TomasC, jak jsem psal. (Ono vyšší pozice ti ani nemá co vysvětlovat něco, je to na něm)

Vedení serveru je úplně jiná věc a jen tak se tam někdo nedostane.

Převažně né človek co by pořád něco řesil bez zábran. Není vhodné dělat hned urychlené závěry.

Tak ono respekt ve hrách je dost diskutabilné, jelikož hráči o sobě neví většinou kolik mají let a nehledí se na to.

Spíš se hledí na to kdo má jaké zkušenosti / pozice, nebo mělo by se.

Věk neznamená moudrost.

Hlasy tu mohou byt jaké chcou ale když prostě není na základě čeho nekoho vyloučit / potrestat.

Tak se na to přihlížet nebude, logicky.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

Rasputin
Hráč

4 postů
9 reputace

IGN: rasputin1234
Od Rasputin » přes 5 let
MÁME HOLE  V RUCE

Kingofking
Sponzor

33 postů
71 reputace

IGN: kingofking
Od Kingofking » přes 5 let

TomasiC, s veškerou úctou, Kolikrát se můžeme setkat, že jedno slovo má více významů, Bobi to napsal hezky pravdivě, když napsal "vedení serveru, neboli Ateam" - V té větě to upřesnil, cožpak Ateam nevede server - hráče? Ano, je rozdíl mezi vedení a vedení. Ale zde by jsme si měli říci co ten dotyčný myslí v té větě. Stačí jen více uvažovat o psaném textu. Tudiž nevidím důvod, varovat Bobiho o pojmenování, jenž napsal, neboť hráč nevede, pouze Admin Team.

Co se týče příspěvku u Nighta*, tak jsem se pozastavil v "nedostatku" práce, nebo jak napsal "

Takže takhle, nedávno jsem sepsal návrhy k vylepšení serveru, v oblasti třeba KitPvP. Nevím přesně, zda se Cyborg nebo Night zůčastnil, ale jediné, koho jsem viděl pracovat tak Mazzuletha nebo Legendu, oba dva se do toho pustili snad rychlostí světla (A to jsou oba Helpeři) tedy, jejich práce je chod serveru v oblasti hráčů, reportů, helpop apod.. Teď otázka, co jsi dělal ty, když tedy píšeš že práce je tak jednou za 2 měsíce. Případně pokuď jsi se bleskově také přidal již ve zmíněné práci, tak se omlouvám, v opačném případě si stojím na tom, co jsem napsal.

"Hlasy tu mohou byt jaké chcou ale když prostě není na základě čeho nekoho vyloučit / potrestat.

Tak se na to přihlížet nebude, logicky."

Takže, když se tedy víc jak čtvrt/půl komunity rozhodne, vyloučit problémové AT členy, tak tebe to tedy nezajímá? Pro upřesněni: "nebudeš přihlížet" ? To si tedy mohu vyložit, že tě tedy hráči nezajímají. Protože když většině hráčům vadí určité složení AT, tak i to je důvod k odchodu z toho servera na jiný. Kolikrát jsem se setkal s hráči, kteří mi do osobka napsali, že jsou vděční že jsou rádi za mě a za více členů, neboť jinde se k nim chovali otřesně, hrubě a podobně. Tedy bych si příště dával pozor, co napíšeš, protože rozumný člověk by si z toho pak mohl vzít, že tě tedy hráči nezajímají, a každý, kdo čte mezi řádky a ve významu slov mi dá za pravdu.

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

Od tophx » přes 5 let

Zdravím, ano neber si všechno doslovně.

Přeci nemohu vyhodit někoho jen na základě toho že ostatní chtějí a nebylo prokázano že udělal něco špatného.

Poprvé nejsem Cyborg ale Night.

Ohledně návrhu KitPvP už tu byl jeden komplexnější návrh na kterém jsem začal pracovat ale přestal jsem z důvodu nedostatku času a nějak jsem se k tomu zpět nedostal.

Bylo to dost propracované, tuším od Otoka. Ja osobně na web chodím málokdy takže tvůj návrh jsem si ani nevšiml.

Byl by potřeba udělat kompletně nový plugin od začátku po konec.

Mám naplanovaných dost věci co tu já osobně udělám jenže nemám na všechno čas, dělám všechno postupně.

Nyní chystám specialní web pro ATeam a zároveň dodělávam věci na Survivalu. 

Úpřimně předělat pár kitu je práce na hodinu natož je odstranit, tím neříkam že si jejich práce nevážim. Jenom konstatuju.

Cyborg odemě práci žádnou nemá tak to neřeším, to že někdo něco navrhl na web není jeho povinnost to udělat.

Poslat zprávu na webu.

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

IGN: x1nL0ve_
Od x1nL0ve_ » přes 5 let

Zdravím,

upřímně mi je také z aktuální situace na Minicraftu trochu špatně. Začalo to v době, kdy do AT nastoupil Cyborg. Cyborga již znám z několika serverů, kde byl před Minicraftem. Majitelé těchto serverů s ním nikdy nebyli spokojeni, protože chování Cyborga bylo hodně špatné. Já vím, kolik Cyborgovi je a když si to takhle uvědomím, tak mi jeho chování přijde opravdu ubohé. Jako sorry, ale chtít prostě malé Minecraft holky? Jsi snad pedofil? Ale to není vše. I styl vyjadřování Cyborga není úplně nejlepší... Jeho věty musím číst hodněkrát, než vůbec pochopím, co větou chtěl oznámit. Jeho práce nikdy nebyla stoprocentní a již několikrát jsem viděl source code jednoho z jeho pluginů a byl to bordel. Ten bordel v kodů měl jen proto, aby mohl do pluginu umístit backdoory. Byl to plugin, který dělal pro jeden nejmenovaný server. Plugin byl vytvořen v době, před jeho vyhozením z tohoto serveru a nevím, proč tam upřímně ty backdoory umístil. Možná to byl strach z toho, že tušil, že je to jeho konec.

No, abych to nějak shrnul.

Chování Cyborga mi nepřijde úplně dobré a když vidím ty zprávy, které píše a uvědomím si, kolik mu je, tak je mi z toho opravdu hodně špatně. V jeho věku chtít malé Minecraft holky mi přijde nevhodné a to ještě přehlížím to, že je developer.

Abych se ještě vyjádřil k bejby nebo jak se to jmenuje, tak xSaddBejby se ke mně v době, kdy jsem působil v AT chovala velice nevhodně, ale tak nebyla sama... Že @PolakJack? Ehm... Ehm... Nevím, jak se chová momentálně, jelikož Minecraft již nehraji ;)

Bye.

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count. 

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

Od tophx » přes 5 let

Zdravím, jak si se choval ty po tvém vyhození hlavně k TomasC, asi spomínat nemusím že?

Úpřimně tady by dal jeden backdoor do pluginu a letěl by.

Jenže k tomu asi nemá důvod.

Nechápu proč řešíš nějaký bordel v kódu, co to má s tim společného?

Poslat zprávu na webu.

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

DaXer0
Sponzor++

16 postů
18 reputace

IGN: DaXer0
Od DaXer0 » přes 5 let

Psychousek stojím z touto vecou za tebov a som ochotní urobiť hocičo proti tomu aby obaja alebo iba Bejbyy dostala ban a vyhadzov z A-T! lebo to čo robia nieje normálne, nech sa hanbia a ak stím SAFFERS nebude nič robiť tak vela a viac hráčov prestane hrávať! za toto Psychouska cením :* nohomo pusa hej? :D takže nech sa deje čo sa deje psycho, som z tebov!

IG - @daxerko

DC - stanko!#6757

DaXer0 is here.heart

Rasputin
Hráč

4 postů
9 reputace

IGN: rasputin1234
Od Rasputin » přes 5 let

No tak vyjádřím hlavně ke komentářům.

Začnu Bejbynou

• Ohledně toho screenu mi přijde neprofesionální tvoje odpověd, i kdyby hráč nadával jakkoliv tak toto není adekvátní odpověd, Hráč podpořil server zakoupením VIP a ty se mu víceméně vysměješ, to je opět o důvod víc proč by si ty neměla být v AT.
  • Ohledně chování Psychouška, také uznávám že Psychoušek není zrovna příkladový hráč, nicméně nevidím důvod proč by měl jít příkladem hlavně neříkal jak se má kdo chovat pouze poukazoval na TVOJE a CYBORGOVO nedostatky.
  • Ohledně Cyborgovo vztahů, ano nic nám do toho není ale když má někdo post Developer tak není vhodné aby měl každou chvíli jinou.

To je asi tak všechno k tobě

Nighte

• Souhlasím s tebou že první dva screeny nejsou tak závažné ale to co psala bejby je vážně přes čáru, smát se hráči za to že si koupil vip je moc i na někoho jako jsem já.
  • To samé co u bejby, Psychoušek nemusí mít tak "dokonalé" chovaní jako člen AT.
  • A ještě by mě zajímalo k čemu je tady hodnost Developer když tady dělá něco jednou za dva měsíce, to by mohl mít jinou hodnost a vyšlo by to na stejno.

TAKŽE ASI TAK

S pozdravem - _Mr_Rasputin_   Peace

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

Od tophx » přes 5 let

Zdravím, trochu přeháníš určitě tady nepřestane hrát vic hráču než kolik spočítam na jedné ruce.

Ja jsem se tu vyjádřil za cele vedení snad ke všemu.

Myslím si že už to nemá smysl to tu víc rozvádět.

Jestli budou tedy nějaké další stížnosti tak prosím i s důkazem a zaslat na E-Mail: atmanager@minicraft.cz nebo info@minicraft.cz

Poslat zprávu na webu.