IGN: Psychousek
Bia24 said: Zdravím, souhlasím že chování je nepřiměřené, ale každý děláme chyby, protože všichni jsme lidi. Ano využíváte své právo, ale řekněte sami nezaslouží si šanci? Neřvěte po defenestraci, chtějte trest to jaký bude o tom rozhoduje vedení. A ten screen https://ctrlv.cz/ZQtt není průkazný, není tam čas ani datum. Mohl jsi to vyfotit prakticky kdykoliv, ale to je jen mimochodem. A omlouvám se, že Vám tu kecá dlouhodobý člen v AT a dlouho jsem tu nebyla, ale to neznamená že nemám právo mluvit. Vy to právo máte stejně jako já. Doufám, že situace se vyřeší spravedlivě. Pokud spravedlnost je to co chcete Vy tak dobře, pokud ne tak nebuďte smutní. Vaše Bia
Většina těch vět nikomu z nás nedává ani smysl, xSadBejbyy je už po několikáté v A-T, jsi strašně sluníčkářská. Taková menší otázka, to těch šancí má mít 30?
jinak samozřejmě, tvůj názor se také počítá, ale ty jsi tu jednou za uherský rok a to jen tak na skok :)
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: Amelii_
Nazdar :D, no věř tomu že já toho mám taky dost. :D
''Hrubé nadávky na TeamSpeak3'' - Pokuď si pamatuji dobře, tak žádné hrubé nadávky na tvou matku, ani na tvou MCpritelkyni nebyly.
S hráči jsem se bavila normálně, tak tu nevykládej hlouposti. A ty parcely? :D Ano, nepotřebovala jsem přijít o parcelu kvůli vašim hádkám, tak mě do tohodle nezatahujte.
- https://ctrlv.cz/hsnm - Zrovna u tohodle jsem se musela zasmát, :D chat na screenu neni celý. Takže to není žádný důkaz a hráč se nechoval k ostatním hráčům hezky. + Od Kinga, Já si vážím toho že hráči podporují server.
Aby jsme přešli od mého chování k tvému Psychoušku
Ty se též nechováš moc mile k hráčům, asi hledáš pozornost a chceš vypadat cool, no to jak se chováš tě moc ''cool'' nedělá.
A hlavně prosím, necpi se do Cyborgovo vztahů, sám jeden MCVztah máš.
Nedávej lidem kázání o tom jak se mají chovat, když to ty sám neumíš.
Šulínek.
IGN: Psychousek
xSadBejbyy said:Nazdar :D, no věř tomu že já toho mám taky dost. :D
''Hrubé nadávky na TeamSpeak3'' - Pokuď si pamatuji dobře, tak žádné hrubé nadávky na tvou matku, ani na tvou MCpritelkyni nebyly.
S hráči jsem se bavila normálně, tak tu nevykládej hlouposti. A ty parcely? :D Ano, nepotřebovala jsem přijít o parcelu kvůli vašim hádkám, tak mě do tohodle nezatahujte.
- https://ctrlv.cz/hsnm - Zrovna u tohodle jsem se musela zasmát, :D chat na screenu neni celý. Takže to není žádný důkaz a hráč se nechoval k ostatním hráčům hezky. + Od Kinga, Já si vážím toho že hráči podporují server.
Ty se též nechováš moc mile k hráčům, asi hledáš pozornost a chceš vypadat cool, no to jak se chováš tě moc ''cool'' nedělá.
Jediné k čemu se vyjádřím je to jak neustále opakuješ že JÁ mám "mcvztah" nechápu odkud jsi to vzala ale se svojí přítelkyní se vídám každý týden a to několikrát, pokud máš nějaké fake info, tak chyba bude na tvé straně a pokud vím, tak tady neřešíme moje chování ale vaše, odpovídat na toto nemusíš, protože další nálož tvojí arogance a neadekvátního chování by mě poslala do hrobu :)
Edit: Všichni jsme vůbec neočekávali, že se budeš ohánět ostatníma hráčema a tím, že to pravda není :)
IGN: tophx_
Zdravím, tak jako člen AT který působi několik let na serveru se k tomu také vyjádřím.
Toto je asi třetí nejvetší stížnost kterou jsem tu zažil.
Nechce se mi tu označovat, nějak to shrnu do bodů.
1.) Prvni důkazy jsou ořezané takže je nelze použít, stejně by to ani nic závažného nebylo. Admin si nemusel být vědom toho.
2.) Třetí screen co napsala xSadBejbyy_ nedokazuje absolutně nic, kdyby mě nějaký hráč jen tak urážel dovolil bych si mu napsat to stejné. (Opět není vidět celý chat)
3.) Ohledně toho co píšeš že se stalo na TS3, předpokládam že důkaz opět nemáš.
4.) Žádne stížnosti na Cyborga jsem zatím nedostal osobně na mail nebo ve hře. (Bylo mi pár věci řečeno ale nic z toho se nepotvrdilo jak pravda)
5.) Ohledně té parcely na to se mohu dnes podívat, ale nic vážneho. // Edit: Řeší to už TomasC
6.) I kdyby tady byli nějaké ty důkazy tak to není určite k úplnemu vyhození.
7.) To že někdo byl v AT a parkrát odešel nic neznamená.
8.) Nechápu jak členové AT mohou s tímto souhlasit, právě jak tu bylo řečeno jsme jeden kolektív a máme držet spolu. (Mám pocit že ani neumí ty členové hodnotit situaci, názor vs. potvrzení je úplně jiná věc. Taky tu mám na spoustu lidí názor a nepíšu to takhle veřejně protože nemám co dokázat nebo to není tak strašné)
9.) Také nejsi svatoušek, pár hráču od tebe už ví osobní údaje jednoho z členu AT.
10.) Souhlasím že bejby nemá zrovna nejlepší vyjadřovaní někdy ale určitě to není na trest.
Za mě asi vše, jsem ochoten něco řešit a to i tvrdším trestem v případě že to bude prokazatelné. Jinak není co řešit z mé strany.
Jestli chce @TomasC tak může jim domluvit nebo tak.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: ImB0T
xSadBejbyy said:Nazdar :D, no věř tomu že já toho mám taky dost. :D
Áno, všetci klamu. Ohľadom TS, hráč mi písal hneď po tom incidente, akurát som potreboval tiež dôkaz, aby som to mohol riešiť. Je blbé riešiť niečo bez dôkazu, ale ozaj si myslíte, že všetci hráči si vymýšlajú? Keby to bolo len vtedy, že si naštvala Psycha a on si niečo vymyslel, nepoviem. Ale ak to doteraz má v hlave, zrejme to nejaký výmysel nebude. Inak, ani by som sa vôbec nečudoval, tvoje chovanie či už aj voči mne je dosť hrubé a už aj keď si bola súčasťou AT som ťa na to upozornil. K tomu, čo si napísla k Cyborgovi. Psychousek je hráč, on nemá ísť ukážkou hráčom, takže neviem čo riešiš jeho chovanie (momentálne v tomto probléme). Uznám, niekedy nie je najlepšie, no osobne si myslím že má toho v hlave 2 krát viac než ty. K tým vzťahom, je to celkom sranda. Psycho tu spomenul cyborgové vzťahy. Viem že to je jeho osobná vec, ale riešiť už asi 6 hráčku, ochranovať si ju a neviem čo, príde mi to trošku moc. Celkom ste ma s týmto vláknom predbehli, neskôr som to chcel urobiť ja v inej forme, ale tak fajn.
Inak ešte k Cyborgovi, vysvetli tu alebo tvojmu Najtovi, ktorý vždy stojí za tebou, prečo "testuješ" na tvojich frajerkách alebo bývalych frajerkách napríklad vanish na KitPVP? V tom čase tam bol pokiaľ som správne videl aj iGaraa, teda si vôbec nemusel nič testovať na nejakej hráčke. Nebolo to zas nejaké to zneužívanie práv? Ohľadom FC to už bolo spomenuté.
Zvyšok si ešte nechám na potom, tu pred hráčmi to vyťahovať nejdem.
Nezabudnite, všetci klameme.
BTW: Cyborgu, normálne mi pripomínaš Zsuzsovú Alfasamec veľký
IGN: Szyho27
Souhlasil bych s profesionálním řešení, protože to aby se zde tvořili hádky, ohledně toho kdo má pravdu a kdo ne je zbytečné. Lepší by bylo se dohodnout o společném řešení třeba na tsku. Sešli by se tam obě dvě strany společně s vedením minicraftu a vyřešil by se tenhle spor. Zároveň si všímám sám, jak se xSadBejbyy a CyborgManCZ chovají k hráčům nebo ve staffchatu a myslím si, že to není vhodné na členy AT. Tohle se vyřešit musí.
IGN: Bobanowski
:)
//TomasC - Hráčka není ve vedení serveru a ani nikdy nebyla. Vyvarujte se zbytečných pojmů, pokud si nejste přesně jisti, co to znamená.
-ᗷOᗷᗩᑎOᗯᔕKI