IGN: Psychousek
Zdravím, dnešním dnem jsme se rozhodli konečně zakročit proti neprofesionálnímu a neslušnému chování zk. builderky xSadBejbyy a developera CyborgManCZ.
Myslím si, že za tu dobu co tu většina z nás je už víme jak se tito dva členi A-T chovají a jak se vyjadřují vůči každodenním problémům a potyčkám zde na mini.
Aby jsem to vzal nějak zlehka začneme developerem CyborgManCZ.
Komunikace tohoto člena je na bodu mrazu, pokud chce něco vyřešit skládájí se jeho odpovědi z arogance a nesmyslů, které ho v danou chvíli napadnou.
Jedním z příkladů jeho nesmyslného chování jsou tyto dva screenshoty na kterých byl developer jasně vidět v tzv. tabu a po pozdravení hráčem, byl daný hráč obdarován mutem za "prozrazování člena a-t". Několik členů A-T mi dosvědčilo, že vanish se buguje v tabu, pokud přejdou na jinou minihru. Na tomto screenu je vidět jak pozdrav, tak mute https://ctrlv.cz/lqPC a zde na tomto je vidět, že CyborgManCZ byl doopravdy vidět v tzv. tabu https://ctrlv.cz/ZQtt .
Další jeho nesmyslné chování vzniklo vůči mé osobě, kdy jsem na platformě TeamSpeak3 vešel do "veřejné místnosti" ve které byl CyborgManCZ, xSadBejbyy a pár jejich přátel, vešel jsem do místnosti slušně pozdravit jako obvykle a místo zpátečního pozdravu přišli opravdu hrubé nadávky na mě, mojí přítelkyni a mojí matku, ze strany xSadBejbyy. Když jsem se zeptal CyborgManCZ zda mu to přijde normální, pouze se usmál a ignoroval její nadávky.
Jeho arogantní chování také jednou viděl i celý A-T, když mi zk. moderátor _villag3r_ hrubě vyhrožoval "pomstou" a já se v /helpop zeptal, zda ostatním členům A-T přijde normální vyhrožování ze strany zk. moderátora, odpověďí kterou jsem dostal jsem byl velice zaskočen, developer CyborgManCZ mi odpověděl, cituji ,,Nikoho to nezajímá, vyřeš si to sám".
Myslím si, že zmiňovat jeho každodenní narážky a nadávky na různé členy A-T od zk. moderátora Bobanowski po Helpera+ Legenda02, nemá ani cenu.
Další velice nádherný případ jeho chování se stal celkem nedávno, kdy developer CyborgManCZ přišel k parcele zk. moderátorky A88IE_ a zneužil plotadmina, tím že parcelu hráčce sebral a přesunul kamsi pryč, parcela kterou sebral zk. moderátorce byla přibližně 5 minut na to přepsána na zk. builderku xSadBejbyy , které bylo řečeno že parcely získáme zpět, její odpověď byla celkem vtipná ,,Kvůli nějakým hádkám nepotřebuju přijít o svoje parcely"
Ke konci tohoto řešení jsme zjistili že developer CyborgManCZ neprofesionálně lhal nám ostatním, že se zk. moderátorkou A88IE_ měl domluvu, že jedna parcela bude jeho a neustále nám tvrdil, že parcely byli jeho a dal je zk. moderátorce, takže si je může vzít zpět.
Takhle nakonec této části by jsem chtěl také napsat, že chování developera CyborgManCZ vůči několika dívkám zde na minicraftu je opravdu hnusné a nevhodné vůči jeho postu. Já osobně si myslím, že každý týden namotávat jinou dívku nehledě na věk mi nepřijde normální, vím, že do jeho vztahů mi nic není, ale na takovém postu být známý jako "ten co střídá holky jak ponožky" moc vzorem není.
Přejdeme k té lepší části, zk. builderka xSadBejbyy.
Tato hráčka se chová neslušně ať už vůči hráčům tak členům A-T, tuhle informaci sice všichni víme, ale někteří z nás se jí stále snaží bránit i když ví, že to je marné a o jejím chování ví všichni.
Aby jsem začal tak nějak hezky, její vyjadřování je opravdu hrubé a hnusné, její neustálé nadávky jsou na denním pořádku a neustále i přes varování ostatních.
Zde přikládám příklad jejího chování vůči členovi A-T, situaci by jsem popsal následovně, tehdejší hráčka xSadBejbyy si stěžovala na nerespektování její osoby ze stran členů A-T (důkaz je ve špatné kvalitě, prosím o napsání komentáře pokud ho chcete vidět, jelikož stránka ctrlv.cz důkaz rozmaže) a když xSadBejbyy
dostala práva vypustila takovouto opravdu hnusnou větu po tom, co si všimla že si hráč zakoupil VIP a chlubil se s ním kamarádům v chatu https://ctrlv.cz/hsnm.
Další příklady jejího nevhodného chování se odehrávají na "minihře" Fun creative, kde slovně útočí na hráče v /p chat, tak aby si toho nikdo nevšiml.
Kdo souhlasí s touto stížností a stojí za tím, aby tito 2 členi byli vyloučeni nechť zanechá like na tomto příspěvku.
IGN: Bobanowski
Rozhodně podporuju tuhle petici, v AT musíš jít příkladem, ne se vytahovat, že podobný rank si musíš zasloužit.
Udělejte dostatečnej nátlak, držím palce, snad se zadaří.
-Boban
-ᗷOᗷᗩᑎOᗯᔕKI
IGN: kingofking
Je mi líto, ale je to bohužel tak. Jsem typ člověka co se snaží s každým vycházet, zvláště když máme tahat za jedno lano všichni naráz, když pak jeden netahá, tak se to mnohdy pokazí. Screeny typu Bejby jsou usvědčující fakt, že toto chování bych osobně v AT nerad viděl. Neboť AT by měl být vzor slušného chování na serveru, a ne že na serveru píše takto zkušebák hráčovi, který zrovna podpořil server zakoupením VIP, očekával bych proto raději věty typu "děkujeme za zakoupení, a užívej si mnoho zábavy na našem serveru! :)" A ne větu, kterou napsala. Nedávno jsem s Bejby něco řešil, načala téma, naladila mě, a nakonec mi řekla že mi do toho nic není (Ten konec jsem si vzal velice osobně). Celkem to člověka zamrzí, když se snaží s každým vyjít a takhle se k němu někdo zachová. A když vidím, že to vadí i hráčům, tak není snad co řešit.
Přeji krásný zbytek večera všem
S pozdravem Zkušební mod. Kingofking
IGN: cheetumen52
Zdravím,
nevím zda byl post přesunut, ale více se dle mého hodí do kategorie připomínek, jelikož se jedná o poměrně závažnou věc.
V tomto souhlasím s hráči, AT by mělo jít příkladem, tímto žádám o přezkoumání celé situace, případné potrestání obou členů. @saffers
S pozdravem
cheet
//presunuto
Na discordu pod tagem: @cheetumen52#7600
Jinde už mě pravděpodobně nezastihnete.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Napíšem i ja svoj osobný nezaujatý názor ku vašemu návrhu. Myslím si, že oba vaše návrhy sa tu vyskytli kvôli nedostatočnému veku niektorých členov AT s tým, že niektorých správanie je ešte na detskej úrovni, myslím tým vôľovú a hlavne rozumovú vyspelosť sprevádzanú určitými právomocami na serveri, kedy je to dostatočne vidieť. Sám osobne si chcem niekedy vypnúť náš chat pre členov AT, pretože občas sú tam písané doslovne povedané hlúposti a občas kvôli tomu i vypnem MC, keď mi to spamuje celý chat v hre. Osobne navrhujem ustanoviť na serveri akúsi hranicu pre prijatie členov do Admin Tímu - myslím tým objektívne celý Admin Tím, nielen Modov, Helperov a vyšších, no i Eventerov a Builderov. Myslím si, že táto hranica by mohla napomôcť k lepšiemu chodu serveru hlavne zo strany AT, no taktiež je i toto môj osobný návrh s ktorým sa nie každý môže stotožniť.
Nech sa vám darí ;-)
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Bia24
Email: Bia24@minicraft.cz
Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/
Run away, and don't forget.