?? • Minicraft.cz

Szyho27
Sponzor++

246 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 5 let

To není stránka, to je email.
//EDIT//
Někdo předemnou to napsal, nevšimnul jsem si :D

DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 5 let

Zdravím. @Szyho27 Máš pravdu, když jsem si to četl, taktéž jsem si povšiml že hráč porušil pravidlo 8.2.1 tzv "Double Post"  

Nicméně si taky nejde povšimnout toho že hráče napomínáš ty a né A-Team, nebo nějaký správce webu.

Jsou vidět reakce a vnímání A-Teamu. Měli dost času potrestat, nebo alespoň upozornit hráče jménem ChookieCZ, a nakonec ho musel upozorňovat "pouhý hráč"

Hlavně že pravidlo 8.2.1 nese "Přísně zakázané"

A pokud umím počítat, tak hráč v tomto vlákně má 4posty za sebou. :)

Jinak navrhuji hráče Szyho27 na nějaký post v A-Teamu, je vidět že si pravidel všímá. Určitě by mezi několika členy vyčníval. :)

Dobrou noc Derp :)

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let

Ahoj @DerpHimox. Mohu tě poprosit aby jsi se dál nevměšoval do záležitostí A-Teamu ? Je to už docela otravné a to co zmiňuješ. Např. já jsem tu v tu dobu na fóru nebyl a Szyho odpověděl dřív než jsem si to vše pročetl. Vážně pokud máš s AT problémy zašli TomasC ty screeny ale neopírej se neustále do AT + ty tu určitě nebudeš rozhodovat kdo by měl být na pozici AT a kdo ne :D to jako žádná. Mimo jiné tu píšeš blbosti o kterých nic nevíš a ani vědět nebudeš protože ti je nesmím říct. No i tak se neopírej každou chvíli o AT. Admin Team má i jiné koníčky než jen dřepět doma na zadku a čekovat 4 posty za sebou, nebo to, že je na serveru děje to a to.Každý to má jinak tak nemusíš kvůli každé věci vyšilovat :/. Jako promiň ale příjde mi to už spíš divný (můj názor). Zašli TomasC ty screeny a je to. Pěkný zbytek dne. Shark. //ps neodpovídej toto vlákno k tomu není určené a řeší se tu něco jiné.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt