IGN: transporteeer_
Zdravím, chtěl bych nahlásit developera ProbablyNight za neoprávněný trest.
Jak to vše bylo?
Bavili jsme se s hráčem adameks1 o tom, jaké jsou na serveru tagy, on napsal o tagu "Musu dostat op pls?", a já k tomu ze srandy přidal "muzu majitele?" a najednou jsme oba dostali mute na 15 minut za "zebrani o prava".
Takže za to, že jsme si ze srandy psali jsme dostali mute, žádné žebrání, vše v klidu psané...
Chvíli na to jsem mu napsal zprávu přes /mail send ProbablyNight, ale neodpověděl, tak jsem se rozhodl napsat sem, aby se k tomu vyjádřil aspoň zde, když ne ve hře.
--------------
Poptal jsem se u některých členů AT, a ti odpověděli ať to napíšu do Nahlašování hráčů...
S pozdravem, Vago.
Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz
IGN: tophx_
Zdravím, pripojil som sa na Lobby a po chvílke ste začali písať takéto blbosti.
Nevedel som že sa jedná o tag, aj keby tak si takéto "srandy" píšte skôr do msg.
Mute si mal na 15 minut, čo nie je nejaké strašné.
A okrem iného som sa bavil na TS3 s dalšími dvoma členmi AT a tiež potvrdili že si mute zaslúžite.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: adameks1
Vážně?
Buď ses měl zeptat př. O co jde?
nebo jsi to měl ignorovat.. :)
nejlepší by bylo kdyby se ten tag odebral! aby se nic takového neopakovalo.
Stejně těch tagů tam je imliarda až mi z toho crashuje mc.
Vždycky když k tomu přijdu tak už neodejdu :/
Rozhodně bych ještě uvítal aby se přidalo, LowEnd Lobby tzn. Lobby, pro slabé Počítače
Kdo by s tímhle souhlasil může dát 👍
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614