Odcizení majetku na SkyBlocku (spawnerů) • Minicraft.cz

Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 5 let

Dobrý den chtěl bych nahlásit HELPERA Legenda02, za to že mi odcizil 8 spawnerů za které jsem dal své vydělené peníze takže žádám o navrácení Děkuji @saffers a btw hráči klaarkaaa spawnery navrátil a mně ne porušování  pravidel a zároven pomáhání hráčuům toto je nehorázna nespravedlnost vůči mně

Krásný den přeje Hesko

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdar, s tebou je celkom sranda :D, akurát medzi tebou a Klarkou je jeden rozdiel. Klarka prišla, ospravedlnila sa a napísala mi úprimne, že o tomto pravidle nevedela, tak som uznal za vhodné jej to vrátiť. Čo si urobil ty, arogantné si začal porušovať pravidla zneužívaním helpop, urážním typu "ty si fakt ...." a pod.

Ako som ti už napísal na serveri, keby si prišiel, ospravedlnil sa pr. napísal, že si si to nevšimol alebo si o tom pravidle nevedel, spawnere by som ti nemal problem vrátiť, občas stačí trošku slušnosti. 

Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 5 let

@Legenda02 ale s tebou není normální domluva víš :-) a utahovat si ze mně to ti jde nejlíp že? hele víš co já po tobě už nic nechu si arogantní atd. a že se klaaarkaaa omluvila tak co? to nezáleží na tom že porušila pravidlo! jenom protože to je klaarkaaa a děláte si ze mně srandu že z VitaXem a Klaarkou a mazzulethem a CyborgManCZ že to vám jde ale být spravedlivý to neee proč by že jo? jenom si utahovat ze mně nejsem pro srandu králikům jsem normální člověk jak vy a všichni ostatní!!! A že ty jsi nespravedlivý a neférový člověk to já už neovlivním tak zauvažuj nad sebou!

Krásný den přeje Hesko

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Ahoj.

S legim domluva je, kdyby jsi slušně přišel a omluvil se (Ahoj, omlouvám se že jsem měl více spawnerů v jednom chunku, [zapomněl jsem/nevěděl jsem] že takové pravidlo je. Už se to nestane) místo toho abys byl ihned arogantní, Legi by ti spawnery vrátil.

Příště se tak zkus zachovat, a uvidíš že odpověd co se ti dostaví bude lepší. 

JustVagooo_
Hráč

49 postů
33 reputace

IGN: transporteeer_
Od JustVagooo_ » přes 5 let

Zdravím,

S legendou se domluvit dá, dříve jsem s ním problémy taky měl, ale myslím si že už je to lepší. Zkus se k němu chovat normálně, a on se taky začne chovat normálně.

No každopádně, z toho tvého přístupu šlo vyčíst něco ve stylu "Ty sis na mě zasedl, protože jí jsi ty spawnery a mě ne, přitom nebyly moje ale byly hráčky Rumzii." kde ses ani nedokázal omluvit za to že jsi je tam měl a poprosit aby ti je vrátil, místo toho jsi na něj doslova řval přes monitor aby ti je laskavě vrátil.

Ani se nedivím že ti je nedal s tímhle přístupem.

Kdyby jsi mu napsal něco ve stylu "Nevěděl jsem o tom pravidlu (zapomněl jsem si to zkontrolovat), nedal bys mi je prosím zpátky?" jak tu již psal CyborgManCZ, a uznal svoji chybu, tak si myslím že by ti je stejně jako hráčce klaaarkaaa vrátil...

A nevím co by tu měl saffers řešit, je to jen a jen na legendě jestli ti ty spawnery vrátí nebo ne. Každopádně, nebudu se do toho už plést, akorát přiděláváš saffovi práci...

S pozdravem, Vago.

Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Nemá zmysel to ďalej rozoberať, keby sa rozoberajú výmysly každého hráča, riešilo by sa len to. Zamykám.