Neschopný helper • Minicraft.cz

Dudissteve
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: anonym
Od Dudissteve » přes 6 let

Potom co si omylem něco vyhodim z inventu a někdo další mi to ukradne, budu to samozřejmě cfhtít zpět. Jenže ten někdo mě začal posílat do píče, a nadávat do kidů. No já vám nevim, kdo by měl dostat umlčení? Já nebo on?... Z nějakého důvodu jsem umlčení dostal já, a to hned dvakrát... :/

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím,

nešlo by to napísať kúsok rozumnejšie? Takto len porušuješ ďalšie pravidlá. Čo tak napísať rozumnú žiadosť o vysvetlenie, prečo ti bol udelený mute?

NiqhtRabbiT_
Sponzor

29 postů
43 reputace

IGN: NiqhtRabbiT_
Od NiqhtRabbiT_ » přes 6 let

Zdravím,

zo servera Technic mi prišiel nie jeden report kvôli urážkam.

Všetci účastníci, ktorí nadávali boli potrestaní.

Následne po časovom úseku mi prišli opäť reporty. Tento raz 2. Jeden na teba a druhý na pána SrnkaXD

Keďže z tvojho chatu vyšlo viac vulgarity ako z hráča SrnkaXD, bol si potrestaný ty. Hráč akurát napísal slovo "Kid".

V pravidlách sa dočítaš, že pokiaľ hráč nepoužije toto slovíčko viac krát, netrestá sa. Viz pravidlo 1.15.

Pekný deň Nr.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

O neschoposti tu netreba ani nič moc vypisovať, pretože po krátkom nahliadnutí do logu zistíme, že helper jednal podľa našich smerníc a spravodlivo pre obe strany. Nebudem to tu nejak extra rozpisovať, pretože by som napísal niečo veľmi podobné ako kolegovia predtým. Urob si názor s chladnou hlavou, posielam screeny. Sťažnosť ako takú zamietam a presúvam do správnej sekcie.

Odeslaný screenshot obrázek

E-mail: polakjack@minicraft.cz