IGN: oliva123
Chtěl bych aby byl nějakým způsobem potrestán hráč Smikius za to že mě vydíral po tom co mě zabil se slovy ja do tebe dám jen 1 hit ať vyzkouším kolik ubírá můj meč , potom co mě zabil tak jsem mu psal že to bylo pěkně podrazácký a ře chci svoje věci zpět , na to on reagovla slovy v chatu dám ti věci za 4 M .Mezi tím nějaký můj armor nebo moje toolky (nástroje) hodil do lávy na symbol toho že to myslí vážně , po tom co jsem si to promyslel tak jsem mu to poslal už jsem chtěl jednu tuto zprávu psát , ale mysl jsemže my moje věci vrátí tím pádem jsem tu zprávu nepostnul. Potom co jsem mu poslal od něj poždovaný 4 M jsem dostal zprávu ať mu pošlu dalších 500 tisíc jinak moje zbylé věci spálí . V době co jsem umřel jsem měl u sebe v inventáři asi 15 hlav od ZynexePVP a 2 hlavy od Smikiuse který mi je prodal asi 2 hlavy hodil do lávy zase na symbol toho že nežertuje . Peníze jsem mu poslal a hlavy mi vrátíl jiné itemy co jsem měl v inventáři spálil . A já bych chtěl vědět jestli je toto chování mezi hráči přípustné či ne , protože jestli ne tak bych požadoval ne nějakou odškodu v podobě pěnez , ael spíše spravedlnost v podobě třeba banu nebo něčeho podobného a ne nekoukám se na to z pozice adminů , ale z pozice bezmocného hráče který si tu prostě chce v klidu hrát a pak mu někdo bodne nůž do zad . Děkuji předem za vyjádření oliva123
IGN: SadEmo
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: TomasC