Nový FC spawn • Minicraft.cz

Funkeks
Sponzor

4 postů
8 reputace

IGN: Funkeks
Od Funkeks » přes 5 let
Bia24 said: Zdravím, sama jsem pár chybek zaznamenala. Jistě ten starý s čtyřmi věžičkami byl skvělý a měla jsem ho moc ráda, na druhou stranu musíte si uvědomit, že tento je o trochu modernější. Jsou tam asty třeba. Sama si ale pamatuji ještě úplně první spawn co na FC byl, takový barevný a parcely co byly okolo měly úroveň.. Což se teď neděje, parcely okolo jsou nechutně postavené a nápisy, to samé. Spawn bych tolik neměnila, ale parcely okolo ano a říkám to i když vím, že sama tam mám jednu. Vaše Bianka
Za mě klidně se domluvte a pokud by byla možnost, udělejte hlasovací anketu, kdo by chtěl nový FC spawn a popřípadě co by měl obsahovat. Já jako builder mohu uznat, že minulý spawn byl sice jednoduchý, ale na větší úrovni. Kdyby byla ta možnost postavit spawn nový, tak bych navrhl, že kdo by měl chuť z AT něco na FC spawn postavit nebo nějaké stavby z minulých spawnů ponechat, tak si myslím, že by se mohl postavit spawn na úrovni. Teď je otázka postavit moderní/středověký nebo úplně jiný zajimavý styl (fantasy).
Pro schválení nového spawnu mě informujte pomocí /f msg, /msg na serveru nebo mi pište do zpráv na webu.

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
Já bych byl pro to aby se udělal jen terén a stavělo by se do stylu medieval a taky fantasy.. Elfské mohutné stromy atd... Ale hlavně.. Aby každý z AT přispěl nějakým nápadem a vložil si ho kamkoliv na mapu. Nikdy na žádném serveru jsem to neviděl.. A myslím si, že by to bylo fajn aby každý z AT přispěl na nějakou stavbu... Konkrétně na spawn funnu... No mě osobně by to přísl docela funny :D i bych to zkusil... Ze začátku jen plocha s Kopečky atd... Noo a postupně by hráči viděli co a od koho třeba přibylo... No ale muselo by se za pletení do práce stavby nejspíš kickobat.. To je takové malé mínus no :/ ale mě osobně to přijde zajímavé. Ale jsem pro nový spawn a souhlasím s funkeksem... Zároveň i s Bia24 ohledně parcel okolo. :)

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

PsychoRhyme
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: PsychoRhyme
Od PsychoRhyme » přes 5 let

Nejlepší by bylo, kdyby se teď na webu udělal topic s hlasováním, či hráči chtějí nový fc spawn, případně jaký, nebo nechat aktuální.
@saffers

saffers
Majitel

5712 postů
7915 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, ať by byl jakýkoli spawn, tak by si našel jak své příznivce, tak i odpůrce. Až tedy bude zase nějaký nový, tak přepíše ten stávající.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva