Lvl na survivalu navíc = Ban-2 • Minicraft.cz

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

IGN: kepka950
Od kepka950 » přes 5 let

Nevím proč si uzavřel tu skupinu , raději se podívej co píšu, protože nic o tom, že bych obcházel afk systém jsem nepsal. To tam celou dobu tvrdíš ty.

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
ZoubkovySkritek ti psal ať mu to podrobně napíšeš na mail co ti zaslal. Legenda02 se k tomu vyjádřil a čeká se až se k tomu vyjádří i saffers. I přesto že jsi mi chybu nahlásil někdy k večeru... (z tvého gramatického psaní jsem nepochopil co jsi myslel) nejspíš si pak využíval chyby přes noc. Nemusíš tedy založit nový post... Stačí tamten a tento je zbytečný. Počkej až se ti k tomu AT vyjádří.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Nevytváraj zbytočne ďalší post. Stačí jeden. obaja sme chceli, aby sa vyjadril Saff, tak sa už uvedom. Zamykam.

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 5 let

Nazdar,

z toho co jsi psal v prvním příspěvku můžem říct, že jsi chybu na jednu stranu nahlásil, na druhou stranu jsi jí ale dál zneužíval. To, že problém sdělíš někomu z AT neznamená, že ho můžeš zneužívat. Jestli už jsi ho zneužíval zatíženou myší nebo jsi u toho celou noc dřepěl je celkem fuk. Délka trestu by se tedy měla odvíjet od toho, jestli jsi ho nahlásil (kratší) nebo nenahlásil (delší). Nic to ale nemění na tom, že jsi pravidla porušil.

ZS

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

IGN: kepka950
Od kepka950 » přes 5 let
Vím možná jsem zneužíval vaši chybu , ale co jsem v té dané situaci měl dělat, když tam nikdo nebyl. Potřeboval jsem vydělávat, protože jsem měl konečně volný den. A pokud se podíváš do konzole , tak jsem si dělal pauzy, a ráno jsem chtěl nahlásit chybu, ale než jsem stihl něco napsat bum BAN , a zase legenda co jsem se připojil po banu, tak se mi akorát vysmíval. Klidně mi seberte money, ale něco mi nechte protože jsem v tu noc měl konečně volno a mohl jsem naplno využít 2x bonusu. Když se podíváte do konzole, tak uvidíte i jak si píšu s hráči a radím jim. První ban byl tedy neoprávněný a druhý ban jsem zneužíval chybu , kterou by zneužil kdokoliv z vás, kdyby jste byly v mé kůži. Problém jsem nahlásil a pokud si pamatuju , tak jsem ti to i na začátku než si to začal řešit Saffe nahlásil. Napsal jsem něco ve smyslu: Nejde jobs horník, stavitel, bagr a měl jsem měl cca 90lvl a potom jsem měl 200lvl a dávali mi to místo cca 19K 2$. @saffers

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

K prvému topicu sa majitel vyjadril. Riešiť sa to bude následovne. Ban ti ostane, peniaze a jobs level sa dá do pôvodného stavu. 

Vôbec neviem prečo vravíš, žeby to zneužil hocikto z nás, keby boli v tvojej koži. Ja osobne by som to určite nerobil už len z toho hladiska, že mi to príde dosť nefér, získať hornik lvl 100 zadarmo a neskôr získať 3 miliardy tiež kvázi zadarmo. Neviem, kde máš ty myslenie, no ja ti radím sa nad tým celým ešte raz zamyslieť, a nevykrikovať tu ako som ti dal bezdôvodne ban a neviem aké hlúposti.

Prajem pekný večer

Zamykám.