/find na členov AT • Minicraft.cz

RashMax
Hráč

6 postů
1 reputace

IGN: RashMax
Od RashMax » přes 5 let

Keď som sa tak trochu hral s príkazom /find , napadlo ma, že by som to vyskúšal na nejakého člena AT. Videl som tam nemenovaného člena ktorý bol ,,skrytý'' a tak som vyskúšal /find [jeho meno]. Výsledok ma prekvapil. Videl som na akej minihre je. Myslím si, že hráči by mohli tejto funkcie zneužívať na hľadanie členov AT vo vanish alebo len narúšať ich súkromie. Nie je to zas také vážne, ale určite by nebolo od veci, keby sa /find na členov AT zrušilo, teda ak by súhlasili.

Prajem pekný deň.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Ahoj,

My si vieme požiadať o zablokovanie, napríklad mňa by si nájsť nevedel. Ale určite by som s tým súhlasil.

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
Ahoj když už chce nějaký člen AT sledovat nějakého hackera asi nebude ten hacker každou chvíli koukat na každého z AT. Lidé v AT si mohou nastavit aby v /staff nrbyli vidět ale v /find jméno jdou... Také bych byl pro to aby nebyli vidět přes /find i když to moc nevadí a není to tak vážné jak jsi psal.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 5 let

Jelikož nevím jak založit topic, tak to napíšu sem. 

Hráč pod nickem S0ulOfCinder_ (Bývalý člen A-teamu psal Činsky, či Japonsky) Toto jsem reportnul a Dostal jsem ban. Přesto pravidla říkají toto.

1.20 
Psát se může Česky, Slovensky a Anglicky. O žádné Činštině se tam nepíše. 

Poukazuji na špatný A-Team  a jako bývalý člen A-Teamu by měl znát pravidla. Též jako nejmenovaný člen A-Teamu který mi ban přidělil a to nemluvím o mute který mi dal za vulgaritu, kterou jsem nepoužil. Přeji pěkný den. :)

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

Tak, ešte pred pár nábormi sa to automaticky zablokovalo pri nahadzovaní ranku, aby s tým neboli všelijaké problémy. Teraz je už okrem iného zablokovaný aj glist, staff a tento find sa dá dodatočne zablokovať. Stačí, ak si požiadajú, prípadne ich môžeš in-game na to upozorniť, že sú vidieť. Koniec koncov, prezrádzanie nie je žiadna príjemná vec a sú s tým len starosti. Niektorí hráči majú potrebu sa hrať na detektívov a výrazne nám týmto sťažujú aj robotu. Potom sa do toho zapojí trestanie a oheň je na streche. Na záver, teda, ďakujeme za nahlásenie, ale z väčšiny o tom vieme. Keď chceš, pokojne ich teda upozorni, ako som ti už písal.

S pozdravom, Strafe.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 5 let
Mohl by jsi prosím pochopit, že to je resouce pack, který je pouze na FC. Jsou tam emoji, takže to není porušení pravidel a věř mi, že nikdo další to s tebou už řešit nebude.

Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 5 let
K tomu /find Přijde mi hezké, že se o to snažíš pro nás.. Jde to zablokovat jak už tu zmiňoval strafe, či Legenda.

Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

@Bia24 - doublepost. Spoj si to