IGN: DerpHimox
Hráč pod nickem S0ulOfCinder_ (Bývalý člen A-teamu psal Činsky, či Japonsky) Toto jsem reportnul a Dostal jsem ban. Přesto pravidla říkají toto.
1.20
Psát se může Česky, Slovensky a Anglicky. O žádné Činštině se tam nepíše.
Poukazuji na špatný A-Team a jako bývalý člen A-Teamu by měl znát pravidla. Též jako nejmenovaný člen A-Teamu který mi ban přidělil a to nemluvím o mute který mi dal za vulgaritu, kterou jsem nepoužil. Přeji pěkný den. :)
IGN: PolakJack
Na FunCreative je pridaná možnosť písať emotikony. Avšak bez resourcepacku (minicraft.cz/emrp) sú vidieť ako čínske znaky. Teda sa nejedná o porušenie pravidiel a pravdepodobne sa to bude nejak inovovať, keďže si to hráči takto pletú.
Čo sa týka tvojho banu, môžeš to nejak viacej rozviesť? Dostal si ban za zbytočný report alebo niečo iné? A v prípade, že si dostal ban za zbytočné reporty bolo ti oznámené, že sa nejedná o porušenie pravidiel alebo nejak inak dovysvetľované? Prípadne si bol pred banom upozornený?
Skutočnosť, že sa jedná o bývalého člena AT je naozaj irelevantná. Hráčova povinnosť je poznať pravidlá bez ohľadu na to, či je člen AT alebo obyčajný hráč. Po odchode z AT nie je teda pod žiadnymi nariadeniami, ktoré by ho naďalej obmedzovali ako napríklad iných členov AT. Ako sa správa po odchode z AT je čisto jeho vec a v prípade porušenia pravidiel bude postihnutý rovnakým trestom ako každý iný hráč.
Pekný večer, Strafe.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: ImB0T
Zdravím,
Samozrejme sa musím vyjadriť. Nejaký hráč na FC napísal "emotiku", ktorá mne ukazuje ako činsky znak. Hráčovi som dal kick za Specialne znaky. Následne sa do mňa pustil Soul, že to je emotika, že nech netrestám blbosti. Svojím spôsobom to je pravda, no bohužial, ja žiadne RS nepoužívam, kedže mi to príde zbytočné. Ako sme sa hádali, Soul to poslal do chatu ktorého následne tu Derp reportol druhy krát teda zbytočne. (Pre mňa by sa dalo pouvažovať či zbytočne alebo nie, no po napomenutí od Soula že to su emotiiky ten report bol zbytočný)
Derp, ty by si sa mal najprv pozrieť na seba, že sa nevieš chovať (včerajší log). Provokuješ a robíš na FC len hádky, nabudúce to nebudem akceptovať a dostaneš za provokaciu a vyvolavanie hádky vyšší trest už len preto, že máš v muteliste viac než 70 mute.
Inak, prvý report bol, niečo v tom zmysle ze "hráčka je blbáá" za čo si dostla tých 15 minút, kedže je to zbytočný a čiastočne nevhodny report. Ten druhý som ti potom navýšil. Môžem povedať, že tých 15 minút a aj ten druhý som ti dával tak, aby od teba bol dlhšie pokoj, kedže ten bordel, čo si robil na FC, sám si to napísal, že chodíš na mini raz za čas provokovať.
IGN: PolakJack
To, že ty nepoužívaš žiaden resource pack, ktorý ti umožní vidieť doplnok pridaný serverom je len tvoj problém a tvoja smola. V zásade ten hráč využíva len emoticony, takže namiesto svojho tradičného arogantného prístupu by bolo vhodné sa aspoň hráčom ospravedlniť. To, že sa o tom nepíše v pravidlách je naozaj 4, nemusí byť o tomto doplnku ani zmienka. Stačí zapojiť rozum a trošku zapracovať na čitateľskej gramotnosti, keď ti to jeden člen AT a Soul vysvetľovali. Svoje ego a namyslenosť si kroť, pretože tie reakcie v staffchate a v chate neboli namieste a primerané tvojmu ranku.
Okrem iného ma zaráža to, že až na Biu mu nikto podľa logu nebol schopný vysvetliť, že to je emoticon, na ktorý potrebuje špeciálny resource pack. A to si myslím, že Bia vysvetlila až po jeho bane. Dá sa to vyriešiť X inými spôsobmi bez zbytočného banovania. Stačilo mu na začiatku v pokoji vysvetliť, že to nie je porušenie pravidiel, aj keď tam celý čas Derp provokoval. Po tom, keby zasiela tie reporty tak ten ban pochopím, ale hneď takto naostro bez nejakého predošlého oboznámenia mi príde úbohé a celkom neférové. Hráči a ostatní členovia AT si na to už urobia obrázok sami. Uzatváram.
S pozdravom, Strafe.
E-mail: polakjack@minicraft.cz