crash mc • Minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 5 let
3gb ne 4 :D  - 2GB mě právě nešlo tak to mám na 1gb
Aha, OK.. no, Já právě používám ty "raw" verze. 
rychlá smrt? aha ok :D aha v BIOSu tak do něj jsem se nešťoural a ani nezačnu :D pokud to nebude nezbytně nutné :D 
CPU: Processor(s):              1 Processor(s) Installed.
                           [01]: Intel64 Family 6 Model 23 Stepping 10 GenuineIntel ~1200 Mhz
Procesor Pentium(R) Dual-Core CPU       T4400  @ 2.20GHz, 2200 Mhz, jádra: 2, logické procesory: 2
Dobře, tu 3. možnost tedy udělám.  - Třeba ty lagy pominou. 
ten program: iobit Driver Booster nefunguje: Chyba – Byl nalezen virus == Tato chyba znamená, že stahování souboru zablokoval antivirový program. Podrobnosti o tom, proč byl soubor zablokován, naleznete v antivirovém softwaru. V systému Windows: Soubor, který jste chtěli stáhnout, možná zablokoval správce příloh systému Windows. Chcete-li zjistit, které soubory můžete stahovat a proč byl soubor zablokován, zkontrolujte v systému Windows nastavení zabezpečení internetu. 

// Na YT jsem našel nějaký návod zkusím i ten. 
// Windows to taky zablokoval, ale dal jsem Přesto spustit, a šlo to. Stáhl jsem to, aktivoval key, a udělal jsem kompletní aktualizaci(Trvalo to hooooodně dlouho, ale píšu až teď kdy je hotovo a jdu ještě smazat tu .minecraft složku + udělat zálohu) 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 5 let
kaktusator_666 said:

Ahoj,

Znám pár možných řešení, které mi parkrát pomohli.

1. Reinstalovat javu

2. Nastavit si větší počet dostupné RAM v minecraft launcheru

3. vymazat datovou složku .minecraft (doporucučuji si zálohovat složky: screenshots, saves, resourcepacks, popřípadně i mods, shaderspacks, atd.) a následně si to vložit do složky, která se vytvoří po spuštění hry v launcheru

4. Když máš hru spuštěnou snaž se omezit aplikace na pozadí (řeší to crash způsobený nedostatkem RAM)

5. Nejlepší by bylo, kdyby jsi zkusil používat pouze raw verze, popřípadně i s optifinem

6. V nastavení hry vypni funkci VBOs, pokud se ti hra ani nenačte, tak si otevři v datové složce soubor: options.txt a v něm změn možnost: useVBO: true NA useVBO: false

Pak jsou zde další příklady, které by mohli pomoci:

*Netaktuj procesor a nech ho na deafultní frekvenci (pokud taktuješ :D)

*reinstalovat launcher a najít nejnovější aktualizace všech ovladačů, mc, OS, javy atd.

kaktusator_666

@kaktusator_666 Hotovo, Právě jsem pohřbil Minecraft. 

RIP Minecraft 😢😢 :D 

Jdu teď nahodit, a startnout první verzi. 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 5 let

.)

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

@DerpHimox

Prosím, keď sa nevieš primerane k danej téme vyjadriť, tak nepíš takéto zbytočné príspevky. Ľahko sa potom môže stať, že to potom bude neprehľadné a možno neúmyselné z tvojej strany.

E-mail: polakjack@minicraft.cz