IGN: KJG_Fanpage
Hrac: Sharkmens_hry]
Prestupek: Hovori hracovy co nema
Ahoj. Muzu poprosit shraku aby si toto nezmazal ? dik. takze aby som zacal pisal som si s kamosom cez pm. ze 147ddavid mi dal 20mega za to aby som mu postavil luckycolors event a naraz shark-20M ? za co ?
Ja-Jak to vis?
Shark- Mozem Citat hracom pm ale nikomu by som to nemal hovorit
Ja- Aha no dal mi to ze nech mu postavim event
...
Myslim ze to mam aj zapisane.
Pokial budete chciet vidiet to co pisal ozvite sa mi
2.Vec Shark se plete do ceho nema.
Je to Builder a ne HELPER nebo visi rank
Mohol by si to radsej screenut a poslat to niejakemu helperovy ked bude online,A ne tu hovorit "bez dukazu nebudu delat nic" tak nech si pride pozerat na eventy jak tam jeden mal hacky a mal ac , fly parkour si preflyoval jak nic a shrakovy to bolo uplne u prdele. Ktomu mi dal mute za vulgarizmus to chapu ale do prdele vyvolani hadky ? co som tam napisal ze ked je builder nech sa do toho nepletie ? to to neni vyvolani hadky!!
IG: KJG_Fanpage
Nepouzivam Zdravim a Dekuji moc. :/ Tak si to domylete.
Ahoj. Mas Anydesk ? aby som ty ukazal ? pretoze ked to iba tak napisem tak mi to verit nebudes. Dik
Ahoj,
Prosim mozes pockat musim najst logy.
IGN: SadEmo
Ahoj abych se vyjádřil k první věci. Ano odepsal jsem ti za účelem, že jsem chtěl vědet jestli mu tam nestavíš něco pěkného když ti zaplatil tolik. Optal jsi se jak to vím sám jsem ti odepsal, že mohu vidět msg s tím, že o tom moc lidí neví a mělo by to když už zůstat mezi námi. Nejlepší by když už byl screen toho chatu, bylo to nedávno. (Práva na to abych viděl PM si může vyžádat více členů nýbrž jsem jeden z nich a nesmím rozhlašovat co jsi psal a tak... má to když už zůstat mezi námi)
K té druhé věci: Ty a někteří další hráči jste nahřknuli že tennejlepsiCZE má hacky a to Fly a ac. JavorickyParek kvůli vám udělal event znovu a vy jste nepořídily důkazy. Napsal jsem vám, že poprvé jsem ho neviděl, po druhé jsem ho sledoval no nic jsem neviděl a nahřkli jste ho znovu. Poté jsi mi napsal, že se do toho nemám slušně řečeno hrnout, že to je práce helperů atd... nýbrž v /staff nikdo jiný nebyl. S vulgárním chováním v chatu a nadávkami co jsi psal tennjelepsiCZE(který tě nehlásil do reportu) jsem ti následně udělil mute na 20 minut. Když tu nikdo jiný z AT nebyl a vy neměli důkazy bylo dobré, že Javor udělal event znovu. Hráč se neprokázal hacky, kterými jste jej nahřkli a neměli jste důkazy. A vyhrožování na ts, že budu vyhozen z AT není super řešení... jsem sice rád, že lovíš hackery ale jsou potřeba důkazy.
Sharkmens_Hry
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: ImB0T
Zdravím,
Sharkmens_Hry, nič to nemení na tom, že nemáš vravieť to, čo si ostatní píšu v súkromnej správe. Je to každého osobná vec, aj keby tam ohováral tvojho neviem akého dobrého kamaráta, je to vec, ktorá sa ku tomu hráčovi dostať nemá. Do budúcna by som ti radil dávať si na také veci pozor.
Miso, díky za nahlásenie, zamykám.
Pre prípadne pokračovanie riešenia tohto problému vás kontaktuje vedenie v sukromnej správe.