Kingův seznam návrhů a nápadů • Minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Dobre, počkáme na vyjadrenie ešte aj ostatných hráčov, napíšem to na kitpvp, ked bude viacero hráčov aktívnych, aby sa vyjadrili. Prípadne počkáme na vyjadrenie ešte ďalších členov AT, aj keď tu ide skôr o pohodlie hráčov, ako nás. Aspoň takto to vidím ja.

Kingofking
Sponzor

33 postů
71 reputace

IGN: kingofking
Od Kingofking » přes 6 let

Jsem rád za všechny názory, co se týče vylepšení DiamondPower ve směru luku, souhlasím s tím, že kdyby se vylepšil luk, tak by bylo moudré něco zeslabit, např. o stupeń na meči. tzv. to vybalancovat. zeslabení meče u Bosse, Golda atd. by nebyl špatný nápad, osobně v tom vidím větší šanci k vybalancování hry pro nové hráče, kdy by mohli snáze přežít proti lepším kitům,

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Ahoj

1. S mapami súhlasím. Ani nemám nejak čo extra dodať (a nie, nie je to preto, že som medzitým zabudol, čo si tam písal :D)
  2. KitPvP mapa je tiež samostatná kapitola. Súčasná mapa niektorým vyhovuje a niektorým nie. Bohužiaľ pre autora mapy, sa prikláňam k tým hráčom, ktorí tú mapu nemajú moc v láske. Osobne tam vidiím okopírovanú starú mapu z jedného českého servera. Podľa mňa by vôbec nebol problém, keby sa mapa dodatočne upraví a pridá sa tam ten hrad a podobné dodatky. Osobne aj mám natipované také miesto, kde by sa ten hrad hodil a pekne vynímal. Ale môj pohľad a pohľad buildera je diametrálne odlišný, takže na mňa by som sa v tejto problematike nespoliehal :D. Oživenie a spestrenie tomu len pomôže. 
  3. Pri tých kitoch špekulujete ako chrústy v októbri (chrúst je taký chrobák...). Jedného času, keď som bol ešte naivný som sa rozhodol upraviť kity tak, aby vyhovovali cene a zároveň aby boli aj v istom zmysle vyrovnané. Nakoniec z toho bolo veľké (domysli si) a vrátili sa pôvodné kity, ktoré tam sú doteraz. Ja som v tejto téme pomerne razantný. Zaviedol by som 5, možno 6 až 7 kitov, kde by každý mal svoje silné, ale aj slabé stránky. Tiež by vôbec nebolo zlé, keby sa dá postupne prepracovať k silnejším kitom cez nejaké "upgrady". Tam by si saff mohol zapojiť aj tú svoju karmu, ktorú si chcel asi pred rokom spraviť :D. A s tým lukom, no, keď zvýšiš DP power ti to moc nepomôže, ostatní majú silné brnenie a stále sa môže soupkovať. Maximálne ho zabiješ na menej šípov.

Toť vše, nezabite ma. S pozdravom, Strafe.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

desig
Sponzor

7 postů
14 reputace

IGN: desigledne
Od desig » přes 6 let

Ahoj ahoj, se spousty nápady souhlasím, na kit pvp je mapa né že hnusná, ale ne taková pro fightění (je moc roztahaná) dále bych dal odpojování se z fightu. Tu je problém že to dělá více lidí dal bych tam odchilku nejméně 5 sekund jelikož je to dost otravné když někoho chcete zabít a on vám toi odpojí, jinak ve všem souhlasím :)

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

Zdravím, 

@Kingofking 1. ten Choustník a Monastery of San Xoán de Caaveiro v irl to vypadá krásně ale s tou stavbou v mc se to nedá srovnat. Ale oceňuji snahu, muselo to nějakou dobu trvat celé to postavit. 
KitPVP mapa: Přišlo mi to hrozně malinké. (tedy aspoň z té hlavní stránky) 
Jungle mapa: Mapa vypadá krásně, taky to muselo dát určitě hodně práce. 
KitWars: Skvělý nápad na novou minihru, i s tou mapou, myslim že by se to docela chytlo. 
Archer: Chápu, 
A) Souhlasím. 
B) Souhlasím. 
C) Souhlasím. 
D) Souhlasím. 

@Legenda02 u DP bych meč nechal (luk mi je celkem jedno ale jsem typ s mečem než s lukem, Jasně, tato mapa vypadá fakt otřesně (a co jsem viděl u jiných tak některé části nejsou dobře osvětleny) 

@xNestea Souhlas. 
@Legenda02 DP bych nechal
@Zojka Souhlas, ale meče bych nechal. 
@xNestea GP bych nechal tak jak je, ale taky bych ho asi nezdražoval. 
@Legenda02 OK, Souhlasím. 
@snaakestrafe naprosto Souhlasím. 
@desig Souhlas. 

To je asi jinak vše,

Přeji příjemný zbytek dne. 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím,

kedže väčšina resp. asi všetci suhlasili, upravil som v DP power na 2 a u archera na 3. Myslím že archer sa dá jednoducho zabiť, takze by nemal byť problém s tou 3.

Kingo, ďakujeme teda za nápad, mapy a ostatné môžme potom doriešiť v sukromnej správe, prípadne sa na nich môže pozrieť aj majitel @saffers.

Zamykám.