IGN: ImB0T
Dobre, počkáme na vyjadrenie ešte aj ostatných hráčov, napíšem to na kitpvp, ked bude viacero hráčov aktívnych, aby sa vyjadrili. Prípadne počkáme na vyjadrenie ešte ďalších členov AT, aj keď tu ide skôr o pohodlie hráčov, ako nás. Aspoň takto to vidím ja.
IGN: kingofking
Jsem rád za všechny názory, co se týče vylepšení DiamondPower ve směru luku, souhlasím s tím, že kdyby se vylepšil luk, tak by bylo moudré něco zeslabit, např. o stupeń na meči. tzv. to vybalancovat. zeslabení meče u Bosse, Golda atd. by nebyl špatný nápad, osobně v tom vidím větší šanci k vybalancování hry pro nové hráče, kdy by mohli snáze přežít proti lepším kitům,
IGN: PolakJack
Ahoj
Toť vše, nezabite ma. S pozdravom, Strafe.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: desigledne
Ahoj ahoj, se spousty nápady souhlasím, na kit pvp je mapa né že hnusná, ale ne taková pro fightění (je moc roztahaná) dále bych dal odpojování se z fightu. Tu je problém že to dělá více lidí dal bych tam odchilku nejméně 5 sekund jelikož je to dost otravné když někoho chcete zabít a on vám toi odpojí, jinak ve všem souhlasím :)
IGN: adameks1
Zdravím,
@Kingofking 1. ten Choustník a Monastery of San Xoán de Caaveiro v irl to vypadá krásně ale s tou stavbou v mc se to nedá srovnat. Ale oceňuji snahu, muselo to nějakou dobu trvat celé to postavit.
KitPVP mapa: Přišlo mi to hrozně malinké. (tedy aspoň z té hlavní stránky)
Jungle mapa: Mapa vypadá krásně, taky to muselo dát určitě hodně práce.
KitWars: Skvělý nápad na novou minihru, i s tou mapou, myslim že by se to docela chytlo.
Archer: Chápu,
A) Souhlasím.
B) Souhlasím.
C) Souhlasím.
D) Souhlasím.
@Legenda02 u DP bych meč nechal (luk mi je celkem jedno ale jsem typ s mečem než s lukem, Jasně, tato mapa vypadá fakt otřesně (a co jsem viděl u jiných tak některé části nejsou dobře osvětleny)
@xNestea Souhlas.
@Legenda02 DP bych nechal
@Zojka Souhlas, ale meče bych nechal.
@xNestea GP bych nechal tak jak je, ale taky bych ho asi nezdražoval.
@Legenda02 OK, Souhlasím.
@snaakestrafe naprosto Souhlasím.
@desig Souhlas.
To je asi jinak vše,
Přeji příjemný zbytek dne.
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: ImB0T
Zdravím,
kedže väčšina resp. asi všetci suhlasili, upravil som v DP power na 2 a u archera na 3. Myslím že archer sa dá jednoducho zabiť, takze by nemal byť problém s tou 3.
Kingo, ďakujeme teda za nápad, mapy a ostatné môžme potom doriešiť v sukromnej správe, prípadne sa na nich môže pozrieť aj majitel @saffers.
Zamykám.