IGN: saffers
Zdravím, opět uběhl další týden, tak s ním přichází i souhrn novinek.
Klasicky začnu s novými mapami, tentokrát se jednalo o dvě murder mapy a to Base a Horror. Obě jsou povedené, takže si je určitě vyzkoušejte. Poslední zmiňovaná navíc obsahuje opravdu hodně tajných průchodů a tím hraní posouvá ještě o další úroveň nahoru.
Nové mapy na Murderu
Dále zmíním FunCreative, tam byl přidán alias /brush pro klasický WorldEditový příkaz //brush a ještě upravno zasílání entit při změně barvy nebe, aby hráči měli v klientech více FPS.
Změna u barev nebe
Některých vylepšení se dočkal i Vanilla server. Ten byl kompletně aktualizován na verzi 1.14.1 a také proběhly malé optimalizace, jelikož byl server už po aktualizaci na 1.14 poměrně nestabilní. Z toho samého důvodu (hodně špatná optimalizace samotného Minecraftu 1.14 při načítání mapy) bude také poměrně dlouho trvat, než se 1.14 objeví i na zbytku serveru.
Na Vanilla serveru běží 1.14.1
A na předposlední odstavec nechám novinky na klasickém Survivalu. Tam bylo přidáno pár nových předmětů do obchodu a také navýšen maximální počet subzón v residencích pro premium hráče.
V residencích nově můžete mít více subzón
A to je pro dnešek vše. Ještě zmíním přidání předpřipravené stavby vlaku na BuildCreativu, aktualizaci anticheatu na Zombies a KitPvP a nebo přidáno podpory klientů na verzi 1.14.1.
A zase za týden!
IGN: GejmronCZ
Zdravíčko @saffers, jak vidím, tak novinky nabrali pořádné zpoždění. Snad se to zase srovná.
S tou 1.14 s renderem mapy máš pravdu. Taková byla už i 1.13, ale tohle je děs..., ale jinak to je luxusně optimalizovaný, to jako zase respekt.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: DominikCZ_19
@saffers minule to bylo lepší, tam jsi byl bez překlepu. Ale teď už tam vidím nějaké překlepy...
IGN: GejmronCZ
@DominikCZ_Zero Vždycky tam má aspoň 1 chybu. Píše to rychle, protože nemá čas a tak to docela chápu, ale přecejenom je lepší si to po sobě aspoň 1x přečíst.
BTW @saffers přidáš nějaké ty tagy, co jsem posílal už kdysi? Můžu je poslat znovu. Je jich zhruba 20+-
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: saffers