IGN: MILENAJETETA
Na určitý čas by som si dal pauzu od tohto tu, už len kvôli aktivitám ktoré mám.
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: transporteeer_
mistr140 já bych přestal hrát, ale ne kvůli tomu že se snížila cena eme ale kvůli tomu že obyčejný člověk co dal donate 100 euro vede celý server a A-T používá jeho "blbé" nápady a tím pádem vlastně odrazují hráče od hraní na tomto serveru.
//PJ: Upravená veľkosť textu.
S pozdravem, Vago.
Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz
IGN: Angelxray1
Jsem na tomto serveru docela nový a musím říct, že se mi dost zalíbil. Sice teď už mám dost velký level na stavebnikovi, ale ty emeraldy byly docela zásadní při stavění, jelikož ty blocky se musí za něco nakoupit, což se ze začátku bez těch peněz nedá.
Všemi deseti pro normální cenu za emeraldy!!!
IGN: tolaete
Můj názor je uplně stejný, nevím proč se cena mění když to nikomu nevadilo ale XXLukasXX má peníze a už se mu nelíbilo že ostatní taky vydělávají tak to hned muselo dolu :-( Doufám že se to bude podrobněji řešit.
Děkuji Hráč toalete
IGN: transporteeer_
@Legenda02 kvůli blbosti?
S pozdravem, Vago.
Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz
IGN: saffers
Zdravím, abych tedy zodpověděl dotazy, kterých jsem si všiml:
Proč se snížila cena za výkup emeraldů, když to doteď nikomu nevadilo?
Před pár dny došlo k přidání spawn eggu vindicatora do obchodu (do té doby se na Skyblocku nevyskytovali). Jelikož ale dropují emeraldy, tak se jejich reálná hodnota razantně snížila, jelikož jich každý bude mít za chvíli plné truhly (pro názornost si můžete místo emeraldu představit kámen oproti diamantům v běžném survivalu).
Na Skyblocku by také nemělo být jedinným cílem postavení farmy na vindicatory a poté zakupování všech potřebných surovin, ale i vydělávání dalšími způsoby jako jsou práce nebo prodej jiných itemů - hra by měla být v ideálním případě férová, takže by si měl vydělat obdobně i hráč, co jeho náplní není jen prodej zmíněných emeraldů. Cena za výkup emeraldu tedy byla stanovena na stejnou, jako je již minimálně rok na Survivalu, kde se farmy na vidicatory běžně vyskytují.
V extrémních případech by to mohlo například dojít k limitaci třeba 3 spawnery na hráče, jelikož by jich bylo v mapě již příliš a ty by výrazně zatěžovaly server (prakticky každý hráč by měl farmu na vindicatory) a to si myslím, že nikdo z hráčů, kteří přispívají do tohoto vlákna nechce.
Jinak XXLukasXX mě pouze upozornil na to, že byl přidán spawn egg vindicatora, ale cena za výkup emeraldu je stále stejná - pojmy jako "řízení serveru" apod. jsou tedy přehnané.
IGN: ImB0T
Niekedy vôbec takéto vymoženosti neboli. Neviem kto tu hrával starý skyblock. Proste boli tam nejake úlohy za ktoré sa dostávali nejaké tie peniažky. Cez generátor sa kopal kameň lebo inak si ho dostať nevedel. Neviem, vy teraz chcete pomaličky všetko len dostať zadarmiko. Veď hra je o tom, aby sa získavali suroviny, aby sa urobila nejaká farma (bez spawnerov) a proste takto fightiť a vlastne zarábať z "lovec" v /jobs. Asi by ste bez spawnerov neprezili, treba sa kúsok uvedomiť a najprv porozmýšlať, prečo tá cena bola tak daná, a tak niečo písať.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz