Návrh o zavedenie normálnej ceny Emeraldov na skyblocku. • Minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 6 let

Ahoj,

Píšem ohľadom ceny emeraldov na skyblocku, keďže ešte do včera tam platila normálna cena. Pýtal som sa aj PolakJack, že či sa má cena meniť, taktiež aj RandomJmeno nevedel o ničom takom, že by mala ísť cena dole. Nikto sa na skyblocku nesťažoval na tú cenu, všetci sme s ňou boli spokojní, hráči si mohli zarobiť super peniaze cez predaj emeraldov a taktiež aj tí, čo majú farmy, tak z toho mali profit, to je samozrejmé, no nijako extra to ekonomiku servera nekazilo, akurát boli hráči o zopár money bohatší a mohli si dovoliť viacej vecí na kúpu. Počul som, že teraz je skyblock len o farmách a , že vraj skyblock má byť o stavaní, no keď si to zobiereme logicky, tak skyblock nikdy nemôže byť len o stavaní, pretože na tie bloky treba peniaze a tie prichádzajú práve z fariem. Teraz som na serveri, 3/4 hráčov sa na tú cenu sťažuje, že čo sa to stalo, keď o tom nikto pomaly z AT nevedel, no dôvod veľmi dobre vieme. Návrh išiel od hráča XXLukasXX bez toho, aby sa o tom , čo i len diskutovalo a mne osobne to príde trošku také, že sa takto ľahko manipuluje so serverom. Len je dosť zaujímavé, že pokiaľ on zarábal na tom, tak mu tá cena emeraldov nevadila.

Odo mňa všetko, ak máte milí hráči niečo k tomu povedať, tak prosím sem :) .

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

@saffers

E-mail: polakjack@minicraft.cz

_Huung_
Sponzor

1 postů
9 reputace

IGN: _Huung_
Od _Huung_ » přes 6 let

Můj názor je uplně stejný, nevím proč se cena mění když to nikomu nevadilo ale XXLukasXX má peníze a už se mu nelíbilo že ostatní taky vydělávají tak to hned muselo dolu :-( Doufám že se to bude podrobněji řešit.

Děkuji Hráč _Huung_

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

Za mě je to stupidní, jak zde již psal @milenajeteta skyblock bez farem by nefungoval nikdy. A cena emeraldů nevadila dokud on neměl vysoký jobs level ve stavění tak věděl že má příjem a tím che pohřbít ekonomiku dost hráču já osobně na té farmě uplně závyslí nejsem ale jsou farmy co vydělavají a nepřijde mi fér že člověka co dá donate 100 euro  řidí server převažná čast lidí jsi stěžuje na tu cenu. Nevím co k tomu dále dodat. Sorry za chyby.

Na víc jsem slišel od více hráču že by odešli na jiné servery.

EDIT: Můžes dát + rep

Email

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

Souhlasím.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

CeskejCHleba
Hráč

1 postů
7 reputace

IGN: CeskejChleba
Od CeskejCHleba » přes 6 let

Souhlasim. Cena byla normální a teď takto malá. Chudáci Villageři. Jejich práce už ztráci smysl zlevnováním jejich měny.

JustVagooo_
Hráč

49 postů
33 reputace

IGN: transporteeer_
Od JustVagooo_ » přes 6 let

Jak zde již psal mistr140 je stupidní že hráč co dá serveru donate 100 euro vlastně "řídí" server a svými tupými nápady se snaží od serveru odradit hned několik hráčů tím že zkazí ekonomiku na skyblocku a jak zde liž zaznělo bez farem by skyblock nefungoval nikdy. A proto píši jednu věc za nás všechny : Chceme zpět normální cenu emeraldů !

S pozdravem, Vago.

Pokud něco potřebuješ můžeš mi poslat soukromou zprávu zde na webu nebo email na neoriginalnivago@minicraft.cz

filippro2007
Sponzor

2 postů
1 reputace

IGN: filippro2007
Od filippro2007 » přes 6 let

chci normalni cenu eme :) a ne že eme bude stat 10 

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

Jen se zeptám kdo by přestal hrát z tohle cenou eme?

//PJ: Upravená veľkosť textu, neskutočne to bije do očí.

Email

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

@mistr140 já.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube