S0ulOfCinder_ / Urážky • Minicraft.cz

Kingofking
Sponzor

33 postů
71 reputace

IGN: kingofking
Od Kingofking » přes 6 let

Nick: S0ulOfCinder_

Datum a čas: 10.5.2019 v rozmezí 18:15 - 18:22

Prohřešek: pravidlo č. 1.15 Urážky typu "Loser", "Noob", "Kid", "Ezz", "Nebreč" apod. nejsou povolené při jejich nadměrném využívání (častěji než 3× za sebou v krátkém časovém rozmezí).

Důkaz:  http://leteckaposta.cz/246096458

Zdravím vespolek, během dnešního hraní na KitPvP mě začal  S0ulOfCinder_ urážet do 12 letého kida s lukem, a když jsem mu vysvětloval že mě tím urazil, případně proč to dělá

tak do mě dál popichoval a provokal.

Viz:

[18:20:34] [main/INFO]: [CHAT] §a(36291) §6§lSPONZOR §f§f§fS0ulOfCinder_§f§d • Ale vsak aspon sa bavim na tebe

[18:22:21] [main/INFO]: [CHAT] §a(36291) §6§lSPONZOR §f§f§fS0ulOfCinder_§f§d • Ale uz aspon chapem, preco nehras pvp

[18:22:41] [main/INFO]: [CHAT] §a(36291) §6§lSPONZOR §f§f§fS0ulOfCinder_§f§d • Vsetci hovoria, ze si Low

[18:22:57] [main/INFO]: [CHAT] §a(36292) §6§lSPONZOR §f§f§fS0ulOfCinder_§f§d • Ak si ten dany clovek, ktory si myslim

Nejprve bych chtěl říct, že za normální situace bych to neřešil, ale celkem mě dostalo, když jakožto bývalí helper napíše že by se takto klidně zachoval i jako helper k hráčům a ještě by z toho nic neměl, protože údajně nikoho neuráží a nic neporušuje.

Viz.

[18:20:17] [main/INFO]: [CHAT] §a(36291) §6§lSPONZOR §f§f§fS0ulOfCinder_§f§d • Nemal by som problem ti to napisat aj s prefixom helper a nic by som z toho nemal

[18:19:56] [main/INFO]: [CHAT] §a(36291) §6§lSPONZOR §f§f§fS0ulOfCinder_§f§d • To urazka nie je

Například když bych napsal někomu z AdminTeamu "12 letý kid" Tak bych jistě dostal minimálně varování, nebo rovnou mute za urážky nebo provokaci.

[18:21:35] [main/INFO]: [CHAT] §a(36291) §6§lSPONZOR §f§f§fS0ulOfCinder_§f§d • Lenze som nenapisal, ze si kid, ale dieta

Mezi slovy "kid" a "dieta" nevidím žádný rozdíl, maximálně v tom že se to jinak píše ale význam to má stejný. Například když bych napsal anglicky nadávku, prošlo by mi to snad? jistě že ne..

Nechci vyvolat žádnou slovní hádku, jen chci aby si uvědomil co se odehrálo, a aby se takto nechoval k hráčům, protože mě to celkem mrzí..

Předem se omlouvám že důkaz není čistý screenshot ze hry, protože jsem jaksi taksi nestihl ofotit chat. Tak jsem musel hledat v logu. Můžete si pravost logů ověřit. Nic není upravené, vše se odehrálo v ustanoveném času který je zapsán. Předem děkuji za rychlé vyřešení.

Přeji všem krásný zbytek dne, S pozdravem Kinga (Kingofking)

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Ďakujeme za nahlásenie, hráč bude potrestaný. K tým rečiam o tom prefixe nie je ani čo dodať. Jediné slovo, ktoré mi napadá je, že  trápne.

E-mail: polakjack@minicraft.cz