IGN: RandomJmeno
Jak už bylo zmíněno výše, zázak teamování je hlavně z důvodu, aby slabší hráči měli vůbec šanci. Přeci jen tři na jednoho už je trochu moc.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: GejmronCZ
1. @Wineonas O můj killstreak nebo spíše KDR se nebojím. Nejsem nezkušený hráč a už vůbec ne v PvP. (Mám 10.01 a jsem spokojený)
2. @PolakJack Jak myslíš, že by kity nebyly tak OP? Já pamatuju dobu, kdy měl Boss full protect 4 a sharp 3 s knockbackem 2. Teď to je naprostý bobek oproti tomu, co bylo předtím (a obrovské většině to vyhovovalo, též rozdělení kitů podle hodnosti, ale to už se asi nezavede).
Také ohledně map... něco jsem už navrhl saffovi, uvidíme jestli se rozhodne to nějak implementovat. Že by se staré vysloužilé mapy vracely několikrát do roka při nějaké příležitosti a hráči by si užili tu svou dávku nostalgie. Samozřejmě žádným způsobem neupravené mapy, ne jako si předtím (myslím, žes to byl ty) upravil tu úplně 1. To jsem byl pěkně vytočenej, jak si jí zlikvidoval. No a poté by se zase najelo na nejnovější mapu.
BTW ta co tam je teď se mi nejvíc ze všech, co tam byly seká. GG (ale jinak vizuálně pěkná)
3. @RandomJmeno hráči už dostali hodně velké výhody oproti těm, co mají "lepší" kit. Dříve bych to chápal, když byly fakt OP a byla sranda, ale teď tu velká část hráčů jede Wtap, Stap, jitter a bůh ví, co ještě. Taky neni už tak snadný proti tomu hrát. Samozřejmě se to týká i těch, co mají ten lepší kit, ale ne vždy je kit všechno. Myslím, že hráči mají šanci docela velkou, když nejsou blbí nebo fakt zpomalení.
Ještě věc hlavně pro Jacka.... To, že píšeš, že by ses přiklonil ke zvýšení týmu na 3 by bylo dobrý. Udělal bych zkušební období, kde by se toto zavedlo a pak by se na tom zkoumalo jestli to je lepší nebo horší. Případně by se to nechalo natrvalo nebo by se zavedlo další zkušební období a to na úplné zrušení omezení. To by snad potom po vyhodnocení mohlo vyhovovat všem. Za zkoušku nic nedáme.
To je vše, teď čekáme na saffa. @saffers
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: saffers
Zdravím, pokud jsem něco nepřehlédl, tak o zrušení by měli zájem 3 hráči z těch, co se vyjádřili. Jak již ale například zmiňoval RandomJmeno, tak bylo zavedeno, aby i slabší hráči měli šanci. Přece jen kdyby šli 3 s kitem Boss na někoho, kdo se nově připojil a má kit PvP, tak prakticky nemá šanci si dát jedinný kill a téměř nikoho by nevavilo jen dokola umírat.