Zrušení omezení teamingu na KitPvP • Minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 6 let

Zdravím,

jako dlouholetý hráč jsem tu zažil spoustu věcí a tak při hraní na KitPvP jsem si uvědomil všechny (alespoň většinu přinejmenším) důvody úpadku tohoto serveru.

• Omezení teamingu na 2
  • Změna mapy a následné další změny
  • odchod většiny staré komunity a nástup tzv kidů

Tohle jsou důvody, proč tato část serveru tolik uchřadla z tak oblíbeného místa, kde jste mohli být celý den a pořád bylo něco, co jste mohli dělat ať už se jedná o kraviny nebo zabíjení, či jen mlácení přes hlavu polivkama.

Ti, kteří si to pamatují musí souhlasit, že to dříve bylo fajn a nedostávali jste bany jen tak pro nic, že jste prostě stáli na místě a když do vás nikdo nešel, tak vy zase do něj ne atd.

Tomu se říkal chill, teď nemohu, protože když se ke mě postaví několik týpků a děláme to samé, tak to je pro AT okamžitě teaming 2+ a už máme všichni banána.

Jeden z důvodů, proč nás to tak baví je ten chill, prostě bejt v aréně a jen tak si psát s lidma a dělat hovadinky. Kdyby nebylo povolené PvP, tak tam nikdo ani nepáchne, protože to není ten pocit a není to ono. Je totiž strašně fajn pocit, když jste v aréně a nikdo do vás nejde a jste jakoby kámoš se všema, ačkoliv se najde vždycky pár lidí, kteří tento chill naruší.

Proto vyzívám všechny a hlavně ty, kteří si to také pamatují jako třeba @poketroid2 a mnoho dalších (teď si nemůžu vzpomenout na tu hordu nicků, sry), aby sem přispěli svým názorem a buď souhlasili s odebráním omezení teamingu a nebo ne. Jiná možnost není.

@Reqis není to mířeno jako narážka na tebe kvůli tomu banu. Jen si dělal svou práci a já ti to nevyčítám. Už jsem to tu chtěl napsat dlouho.

Prosím o vyjádření hlavně @saffers a @RandomJmeno nebo i @TomasC a dalších. (adameks a Dominik se ozvou všude, tak to ani nemá cenu označovat XD)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

@GejmronCZ máš úplnou pravdu. Kdysik tam bylo povoleno ve třech, to bylo super. Ale teď je to povolené ve dvou, a ani si nemůžu s kamarádama zahrát. Nevím, proč to chtěli změnit, aby to bylo ve dvou. Proto tam nechodím. Rád bych byl, aby to bylo povoleno ve 4 nebo aby to bylo povolené zpět ve 3.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Ahoj,

Nesuhlasím. 

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

@DominikCZ_Zero předtím tam nebylo žádné omezení.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@GejmronCZ Souhlasím! mělo by se to vrátit zpátky "do starých kolejí". 

Moc dobře si to pamatuji, bylo to fakt úžasný jen tak chillovat v aréně. a teď? Teď to není možný, teď po mě všichni jdou a už se to považuje za Teaming. 

a pamatuji i některé hráče :D třeba taky toho pokého :D

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Ahoj,

ako navrhovateľ pridania tohoto pravidla by bolo asi namieste, keby sa vyjadrím. V čase, keď som toto pravidlo saffovi navrhoval bol neskutočný pokles hráčov na KitPvP práve s odôvodnením, že to bolo nefér. Súhlasím, že teraz je to obmedzenejšie ale bolo to navrhnuté hlavne z toho dôvodu, že chodili 3 bossovia po hráčoch s default kitom. Takíto hráči nemali a nemajú absolútne žiadnu šancu, a preto nesúhlasím doteraz s jeho zrušením. Priklonil by som sa k opätovnému zavedeniu trojčlenného teamu vtedy, keď by sa upravili kity tak, aby neboli tak neskutočne OP. Teraz to už záleží na saffovi, ale myslím si, že si zatiaľ neuviedol nejaké extra presvedčivé argumenty, aby sa to zrušilo. Tiež som toho názoru, že hlavný impulz, ktorý ťa navnadil založiť tento topik bol tvoj dnešný ban. 

Vymenenie mapy a zavedenie zmien na serveri je úplne bežná vec. Zmena je jednoducho život. Všetko sa raz za čas zmení, to nemá ani cenu komentovať.

Komunitu "kidov", ako ich nazývaš, my už ovplyvniť nevieme. Minecraft celkovo upadá a hrá ho skôr mladšia generácia. 

Na záver,  nemyslím si, že KitPvP nejak upadá. Každý deň tam hrá celkom dosť hráčov a to číslo sa drží pomerne dlhý čas.  

E-mail: polakjack@minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@GejmronCZ ty máš ban? :o jakto?

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

1. @adameks1 byl to ban na 1h za oný "teaming", když tam jen chillujem a já tam pořád stojím na tom samém místě a do nikoho nejdu a oni do mě.

2. @PolakJack ne nevedl mě k tomu tento ban. Chtěl jsem to napsat už dávno, jen se mi do toho nechtělo, ale občas chytnu chuť psát, tak píšu, co považuju za nutný nebo, co mě napadne.

Také jak vidím, tak tu zatím nechce zrušení teamingu jen AT, tak počkáme jestli se někdo ještě přidá. (zatím to vypadá, že to chcete nechat, aby jste měli zábavu v banování LULW... u tebe by to bylo přirozené, to ty rád)

4. Pokud se to nezruší (v nejhorším případě), tak bych byl rád, aby se to lépe rozlišovalo. A to tím stylem, že necháte hráče, kteří si prostě stojí nebo nic nedělají hezky tam někde v koutku a chillujou a pouze se brání v 1v1 nebo 2v1 (team pouze s 1 hráčem...zatím). Budete se zaměřovat na hráče, kteří hrajou a zabíjejí. Důvod proč stojíme v aréně jsem uvedl hned na začátku.

PS: nechápu, proč to je zase nahoře -_- Opravit prosím.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Hej, zatiaľ to vyzerá podľa vyjadrených hráčov, že to chceš len ty + adameks a dominik :D 

Zas tu splietaš nie celkom pravdivé veci. Aká zábava v banovaní? :D Ja mám rád na serveri poriadok, takže potrestám hráčov, čo robia bordel alebo porušujú pravidlá. Ako žiadne skryté zámery by som za tým nevidel :D.

Hráči, ktorí sa navzájom nehitujú a sú od seba v blízkej vzdialenosťi alebo behajú pri sebe po mape  a chodia spolu na hráčov považujem za teamerov. Neviem, ako ostatní. Máš nejaké konkrétne požiadavky na rozlišovanie teamingu (okrem toho chillovania, hodilo by sa to trochu rozpísať)? Ak áno, sem s tým, ale myslím si, že v tomto rozlišovaní nie sú nejaké závažné nedostatky.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Hhhhh
VIP

2 postů
0 reputace

IGN: Wineonas
Od Hhhhh » přes 6 let

ahaha niekto sa zlakol že by mu padol killstreak :))))))))))