IGN: Diamond_Boy
Dobrý deň,
Mám taký návrh, či by nebol dobrý nápad pridať na server celkom známy plugin ArtMap. Pre tých, ktorí nevedia o čo ide, je to plugin, ktorý umožňuje hráčom priamo kresliť na mapy, nemusia teda stavať veľké plošiny pre výrobu máp a zaberať voľný priestor. Takto by sa dali veľmi pekne a jednoducho dekorovať stavby. Budem rád ak zvážite pridanie tohto pluginu.
VIP ● Diamond_Boy
IGN: ForeverNothing
Tento plugin by se hodil na Fun Creative, tam by to ocenilo spoustu hráčů, takže jsem pro přidání pluginu.
IGN: DominikCZ_19
IGN: RandomJmeno
Osobně bych byl i pro, ale hlavní problém je, že by to na server přineslo další tisíce entit, které by mohly způsobovat lagy serveru.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: Diamond_Boy
Možno ak by sa to obmedzilo pre prémiových hráčov, alebo by sa obmedzil počet máp, ktoré môže hráč vytvoriť (ako je to pri nábytku), alebo sa pridal systém odomykania, ako sú napríklad zakúpiteľné rôzne zakázané kocky... Potom by možno množstvo entít nebolo také kritické
VIP ● Diamond_Boy
IGN: GejmronCZ
Moc pěkný plugin, ale RJ má pravdu se zátěží na server. Už teď je tam toho opravdu požehnaně, ale pro prémiové hráče + nutnost si to odemknout za coiny mi přijde dostatečně zredukující.
Hlasuji pro přidání.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."