IGN: saffers
Zdravím, další týden je za námi a tak vychází souhrn novinek, tentokrát byl zajímavý jednou věcí - byly přidávány Velikonoční vylepšení.
Prvně tedy začnu s lobby servery, kde byla přidána nová Velikonoční mapa a také Velikonoční poklady. Z Velikonočních pokladů získáváte 50 coins, takže je stihněte najít dřív než budou odstraněny. Mimo jiné bylo na lobby aktualizováno GUI se statistikami.
Velikonoční lobby
Dále budu pokračovat u minihry The Bridge, kde byla přidána Velikonoční mapa od builderky @xSadBejbyy, mapa vypadá opravdu parádně, určitě ji vyzkoušejte. K tomu byl ještě aktualizován na celé minihře anticheat.
Nová mapa na The Bridge
A aby těch map nebylo málo, byly přidány dokonce 3 na minihru Murder. Jedná se o mapu Skool od hráče @Wexid, ten již měl na starost také lhodně povedenou mapu Atlantis, dále mapa Mines - tu zase postavil @11mato a nakonec ještě mapa Hospital, kterou ma na oplátku na starost eventer z Technic Survivalu @AileXXX. Všechny mapy jsou opravdu podařené a stojí za zahrání.
Nové mapy na Murderu
A protože těch map už bylo docela dost, budu pokračovat se survival servery. Na klasickém Survivalu mohou nově Sponzoři++ využívat příkaz /lore pro přidání lore (popisku) k předmětu, který drží v ruce. U každého předmětu je ale vidět, kdo s lore manipuloval, takže se vám nemůže stát, že by se někdo snažil napodobit jeden z originálních nebo sběratelských předmětů. S tímto návrhem přišel hráč @GejmronCZ. Dále na Skyblocku byl navýšen maximální počet povolených majáků na jednom ostrově a nebo mírně vylepšena práce stavitel.
Upravování lore na Survivalu
A už jsme na konci tohoto souhrnu. Ještě zmíním, že například na PvP došlo k aktualizaci trade systému a nebo na obou creative serverech bylo přidáno 44 nových stavebních hlav.
A zase za týden!
IGN: GejmronCZ
@adameks1 to jsem právě nenašel vůbec, takže proto se ptám. Neboj, já si vždycky něco zjistím než něco napíšu.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."