IGN: Sir_Stepan
Zdravím, snad všichi vědí co se stalo se slavnou katedrálou Notre-Dame (naše matka). Myslím si, že by stálo za to, kdybi se buildeři spojili a na památku postavili na serveru repliku. Děkuji za přečtení. S pozdravem Sir_Stephan
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: Sir_Stepan
Pro zvědavce zde přidávám ještě nějaké záběry z katastrofi. :D
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: ForeverNothing
Dej si pozor na double post, a vše není jednoduché, je krásné že si dokážeš představit, ale težší je to zrealizovat.
IGN: majlop_cz
Já si myslím že jeto dobrý nápad. Ale nemusí to postavit jen buildeři ale i hráči, že b jsme udělaly na FC soutěž o nejhezčí katedrálu která shořela. Hodnotili by to buildeři a ještě někdo a za 1 místo třeba 5000 coinu.
majlo :)
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: adameks1
@Sir_Stephan ... Nápad to je dobrý. ale myslím si že na server se to nehodí. (Možná tak do singlu) * nebo na BC tam to taky můžeš postavit.
AT by to taky mohl postavit na tom speciálním serveru. ale pochybuji že by se chtěl někdo zapojit.
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614