⏳ [RIEŠI SA] Vážna chyba v Markete • Minicraft.cz

Diamond_Boy
VIP

107 postů
36 reputace

IGN: Diamond_Boy
Od Diamond_Boy » přes 6 let

Dobrý deň,

Nie som veľmi spokojný s aktuálne vyzerajúcim hráčskym Marketom na Survivale. Tu je niekoľko dôvodov:

1. Nie veľmi dobre roztriedené kategórie: Zatiaľ sa v Markete nachádzajú len kategórie Bloky, Nástroje, Výbava, Zbrane, Redstone a Dekorácie. Zatiaľ čo posledných 5 kategórií je roztriedených dobre a nenachádza sa tam veľké množstvo predmetov, u kategórie Bloky je však veľký problém. Predmety a kocky sú zmiešané dohromady a nachádza sa tam neskutočné množstvo stránok a nepotrebných predmetov, ako napríklad Survival Menu. Navyše sú tu aj kocky, ktoré sem nepatria, ako ruditový prášok a koľajnice.

Odeslaný screenshot obrázek

2. Vyhľadávanie neexisujúcich (predaných) vecí: Keď zvolím vyhľadávanie podľa názvu a chcem vyhľadať napríklad Elytru, zvolím si predmet čo chcem kúpiť a stlačím tlačidlo Potvrdiť, toto mi vypíše do chatu:

Odeslaný screenshot obrázek

Pre mňa je nelogické, aby sa ukladali záznamy predajov. Pre AT to môže byť občas užitočné ale predané predmety by nemali byť dostupné pre hráčov.

VIP  Diamond_Boy

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Ahoj,

To že tam je bordel viem. Dávnejšie som to mal čistiť, no to čistenie je celkom zabugované. Majitel mal kontaktovať vývojára ktorý to mal opraviť. No ďalej mi vedieť nedal.
Kontaktujem ho a prípadne to prečistím, díky.