Survival - návrh • Minicraft.cz

quenn
Hráč

3 postů
4 reputace

IGN: quenn_
Od quenn » přes 6 let

zdravim, kedze som chvilku na survivali nahral, tak som si uz zopar veci vsimol, napriklad, ze hraci pomerne casto hlasuju o cas (den, noc), a tak mi napadlo, nebol by dobry napad pridat command /ptime day / night pre VIP a vyssie? menenie casu by neovplyvnovalo hru inych, kedze si cas menis len pre seba a zbavilo by sa neustaleho hlasovania

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

Hej, tohle je úplná blbost. Nechápu, proč by to jako mělo být přidáno, přece je tam hlasování, a na tom hlasování není nic špatného. Hráči by měli třeba pořád noc a nemohli by mít ani jednou den. Pořád by čekali, a stále by měli pořád monstra. Jenom v klidu zvolte, zda se to má přidat.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Čau,

má to jeden nedostatok a to taký, že default hráči by museli čakať na zmenu času serverom, čo by bolo pre nich dosť nevýhodné. Takto to platí pre všetkých, ako si väčšina hráčov navolí. A keby to je pre niekoho problém, je možné zadať opätovné hlasovanie.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Ahoj,

Pokial viem, v nastaveniach si vieš nastaviť trvalú noc/deň.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 6 let

Popripade existuju mody na to, ktore to menia (TimeChanger 2.0 etc.) aj ked niekedy sa tieto mody vyskytuju ako misplace

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 6 let

Stačí si v resce nastavit den/noc příkazem /res set day a nebo night

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."