Bezpečnostní chyba • Minicraft.cz

ServerHealer
VIP

1 postů
0 reputace

IGN: ServerHealer
Od ServerHealer » přes 6 let

Dobrý den,

cituji z profilu Alleci:
"Zdravím, každý člen AT co má práva na /socialspy byl povinnen podepsat smlouvu o GDPR. To znamená, že i když my jako AT vaše zprávy vidíme tak je nesmíme nikomu dalšímu ukázat, přečíst atd. Tím pádem stále máte relativní soukromí."

Každou sobotu, kdy RandomJmeno pořádá streamy, má neustále zapnutý social spy, tedy kdokoli, kdo stream sleduje, má možnost číst soukromé zprávy hráčů.

S přáním hezkého dne ServerHealer

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 6 let

Zdravim, ano máš pravdu. Na tento problém jsem ho několikrát upozorňoval, ale stejně jako s eventama se budu muset zase citovat: " Je to jako mluvit do dubu". Řeknu mu to znovu s větším důrazem, aby si před každým streamem vypnul socialspy. Maximálně :D ho příště kicknu, aby si to už vypnul.

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

Jenom to dává výhodu, když to hráči vidí: Pokud tam někdo nadává, tak můžeme udělat screenshot a poslat to na Fórum, a tím ho nahlásit.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 6 let

Pravidla v msg jsou lehce odlišná od těch vět, které píšete ve veřejném chatu. Přesto to nemění nic na faktu o kterém mluví toto vlákno.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravím, nerozumiem prečo má RandomJmeno2 socialspy, ved to je jeho youtubersky účet.

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

Prostě když je ten Socialspy: Někdo napíše adressu, přijede tam. Pak se pobije po stěně a pomlátí se, a zavolá poldy, že on ho napadl.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 6 let
Zdravím, vím o tom, problém je, že práva na zprávy jsou společná s dalšími, co při streamech potřebuji. Do soboty to nějak vyřeším. RJ

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram