bug na spawnu • Minicraft.cz

skvirascz
Hráč

13 postů
1 reputace

IGN: skvirascz
Od skvirascz » přes 6 let

Dobrý den chtěl bych nahlásit chybu na lobby.Když se připojím na server přihlásím se a na lobby jdu nekdy na ty schody a bugne se mi celý Minecraft takže potom musím restartovat Minecraft nebo celý počítač, jinak hezký den.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@skvirascz Pokud si na to bude stěžovat více hráčů tak @saffers tu entitu odstraní. 

Já když jsem se připojil tak hned na tom místě kde jsem se spawnul tak mi to lagovalo. 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

saffers
Majitel

5698 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 6 let

Zdravím, kde konkrétně se ti to stává? Nejvhodnější by bylo zaslat screenshot.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

skvirascz
Hráč

13 postů
1 reputace

nevim jestli jsem to poslal delam tohle poprve

saffers
Majitel

5698 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 6 let

Zdravím, je potřeba, aby jsi screenshot někam nahrál - například https://ctrlv.cz.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 6 let

Ještě dodám, že pokud to je ve verzi 1.13, tak používejte raději 1.12 #1.13JeVeliceDobřeOptimalizovaná...XD

Já se spawnul (saff ví) a v ten moment, kdy se mi načetl hotbar mi zamrzl MC a to pokaždý. Takžeeee už raději jen z nutnosti :D

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

skvirascz
Hráč

13 postů
1 reputace

Všiml jsem si toho menu, tak toho využívám takže už  v poho! adameks1 neviděl jsem že by si na to stěžovalo více hráču hlavně v chatu na lobby nikdo skoro nepíše. Jinak přeji hezký den