Mapa na parkour • Minicraft.cz

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 6 let

Ahoj, postavil jsem mapu na parkour, která je postavená na BuildCreativu.

Warp          ParkourMapa174

Spolupracovníci          Žádní

Screenshoty nechci dávat, protože by to trvalo dlouho.

RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@DominikCZ_Zero a co ti to udělá? zas tak dlouho to netrvá.. (max 1minuta)

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

@adameks1 taková blbá otázka: "co ti to udělá?" já jsem něco musel rychle dodělat, neměl jsem na to moc času.

RVGL (Re-Volt)

DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

Jen vás oznáčím, abyste na tuto mapu nezapoměli, ok ?

@saffers @RandomJmeno

RVGL (Re-Volt)

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

Od adameks1 » přes 6 let

*SMAZÁNO*

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let
@adameks1 pre teba platí ten istý odkaz, čo som písal v predošlom topiku. Vyjadruj sa len k tomu, čo sa ťa týka, nemusíš tu rýpať do hráčov, pretože poriadok si tu vieme spraviť aj sami. Ak sa budeš stále ku všetkému vyjadrovať a ešte podávať falošné info tak ti tie príspevky začnem mazať.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

Od adameks1 » přes 6 let
PolakJack said: @adameks1 pre teba platí ten istý odkaz, čo som písal v predošlom topiku. Vyjadruj sa len k tomu, čo sa ťa týka, nemusíš tu rýpať do hráčov, pretože poriadok si tu vieme spraviť aj sami. Ak sa budeš stále ku všetkému vyjadrovať a ešte podávať falošné info tak ti tie príspevky začnem mazať.

@PolakJack ... Já vím, že saff má hodně práce tak aby s tím zase "nespamoval" forko. Jinak je mi to jedno.. ikdyž safferse označit může ten je na forku docela často, ale RJ tak 1x za týden. (možná 2-3x)

K čemu se mám vyjadřovat? Do nikoho nerýpu! (Pokud si to myslíš, tak mi řekni do koho tedy...) no to já vím že AT je "pořádný" teda aspoň někdo.. 

.... K čemu se teda mám vyjadřovat?... co?? Jaké falošné info? Nechápu.. já nic falešnýho nepíšu - ( Jak si to tedy myslel ? )

👇👇👇