IGN: ElPapicko
Itz_kabri
21.1.2019 asi okolo 18:30
Teleportoval hráča ElPapicko a následne ho zabil aby získal jeho veci
Hráč Itz_kabri vyhlasoval do chatu že predáva spawner za 100 000 money a pritom to bola len pasť na hráčov (padajúci gravel do hlbokej jamy) lenže keď sa mu nepodarilo ma chytiť do pasti snažil sa ma zabiť mečom a keď videl že sa bránim a neuberá mi následne sa rozhodol ma ustrieľať lukom. Teleportoval so sa domov s jedným srdiečkom ale potom ma neviem ako teleportoval späť a s iným hráčom asi TheShadow12345 ma zabili a tým som prišiel o svoje veci
IGN: ElPapicko
Mám dôkaz o mojom zabití. Na hlave som miesto prilby mal hlavu hráčky MIA_MIA. My hráme spolu a omylom som ju zabil a padla hlava. Ona ani ja sme ju nikomu inému nedávali čiže ak niekto z nich má hlavu MIA_MIA alebo aj moju hlavu tak je to očividný dôkaz + som mal pri sebe vajíčko vindicatora (možno to pomôže je to také špecifické).
IGN: adameks1
ElPapo said:Mám dôkaz o mojom zabití. Na hlave som miesto prilby mal hlavu hráčky MIA_MIA. My hráme spolu a omylom som ju zabil a padla hlava. Ona ani ja sme ju nikomu inému nedávali čiže ak niekto z nich má hlavu MIA_MIA alebo aj moju hlavu tak je to očividný dôkaz + som mal pri sebe vajíčko vindicatora (možno to pomôže je to také špecifické).
@ElPapo jak psal @PolakJack tak jestli máš nějaký lepší důkaz (nejlépe videozáznam)
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614