IGN: Sartiee
Nová minihra SkyKitPvP (Můj nápad ještě z roku 2015) by byla na tomto serveru nejen poprvé ale byla by i první na celém světě.
Je to spojení KitPvP a SkyPvP dohromady tvořící novou zkušenost pro hráče ale byla by to i zábava. Mě osobně to hrozně baví (/warp skykitpvp na FC)
Ale je to také originální pár screenshotů z mojí mapy SkyKitPvP :
https://imgur.com/a/TxfRcQ9
S pozdravem Sartiee
IGN: majlop_cz
Ano možná je to vážně dobrá minihra ale přidej k tomu že je hodně miniher které hráči hrajou takže to nebude tak jednoduché.
Ale jinak souhlasím mapu by jsi mohl trochu vylepšit ale jinak v poho klidně pomůžu.
majlo
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: PolakJack
Tvrdíť, že by to bolo prvé spracovanie tejto minihry na celom svete je pomerne odvážne, kedˇže spústa skypvp pluginov funguje práve na báze "tvojho" nápadu.
Ale k veci, nápad mi príde pomerne suchý. Osobne si nemyslím, že by to bolo moc hrané len za predpokladu, keby to je len spojenie dvoch minihier dokopy. Možno s nejakými navyše abilitami alebo možnosťami, čo ja viem. Nech sa vyjadria aj ostatní ale za mňa priemerný návrh.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: panic_exe
To je sice pekne ze si presiel na koniec sveta, ale minihra, vobec originalna nie je a myslim si ze na pvp je potreba vela volneho miesta aby sa dalo vobec pvpckovat. Sam pvp hrajem jak som uz hovoril 6-7 rokov a z vlastnej skusenosti viem ze practice servery maju mapy z minimalne 70 % rovne a z 30 % ozdoby, stromy apodob. SkyPvP tam ide o to ked mas malo hp budes skakat jak epileptik do voidu a potom das /lobby ked nie si tagged