AT • Minicraft.cz

AT

Niqht_Dark_Ghost
Hráč

15 postů
1 reputace

IGN: Niqht_Dark_Ghost
Od Niqht_Dark_Ghost » přes 6 let

chtěl bych navrhnout aby AT nepomlouval hráče ve staff chatu pak si ti hráči naštvou a už tam nebudou hrát minulé někdo z AT tam do celýho četu že jak Legenda02 dál pomlouvá hráče v admin chatu a to mi připomíná že toto už je přehnaný. a měl by se spíš řešit AT někteří členi by zasloužili vyhazov pak jen k vůli ním chtějí odejít dálší členi z AT

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 6 let

AT chat je interni zalezitost, do ktere ti ve tve pozici nic neni. Navic je zakazano vynaseni z AT chatu, takze pokud se toho nekdo dopousti, tak ho muzes nahlasit. 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 6 let

Ah ja s Legendou vobec ziadny problem nemam a s jeho postom urcite suhlasim, kedze dennodenne je na servery, pomaha hracom, tresta spravodlivo a co sa tyka admin chatu, tak to ti asi tazko niaky hrac povie, ze ten a ten hovoril ze ten a ten je sprosty... Proste povery ktore vymysli 9,Jozko,Velky Skolak, tak to ti tak pomoze vylustit kto koho tam uraza apodob. (laughing)

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 6 let

Zdravíčko, jaký problem tu je, vobec som tomu nepochopil, čo si napísal Ghost:D:D Prípadne to poriešte s Vilkou, on je moja pravá ruka
@ZoubkovaVila

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 6 let

Zdravím, netuším, kde bereš jistotu, že se něco takového děje - k AT chatu má přístup jen Admin Team, nicméně jestli jsem tě špatně pochopil, tak to tady můžeš lépe vysvětlit.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram