PROBLÉM SE SKINEM • Minicraft.cz

Honza0406
Sponzor

19 postů
2 reputace

IGN: Honza0406
Od Honza0406 » přes 7 let

Když jsem kliknul na aktivovat skin, tak se mi sice po relogu změnil skin, ale na úplně jiný.

saffers
Majitel

5698 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 7 let

Zdravím, měl jsi aktivní skin #3 v uvedené kategorii. Nyní to máš v pořádku.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Honza0406
Sponzor

19 postů
2 reputace

Ano, mám jiný skin ale ne ten co jsem si kupoval. Mám skin co vůbec není v nabídce. Koupil jsem si Office č.3

Honza0406
Sponzor

19 postů
2 reputace

Teda kupoval jsem si číslo 5 z office, ale už jsem to nechal být a koupil jsem si Office č.3

Monster9898
Sponzor

18 postů
0 reputace

IGN: Monster9898
Od Monster9898 » přes 6 let

Saffers mam nejaky problem. chcem sa pripojit na server ale ma to vzdy vyhodi a nepusti ma to na server. napise mi to ze Failed to login: invalid session (try restarting your game)

prosim chcel by som od teba aby si to nejakymi silami dokazal opravit

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@vlado s tímto přímo kontaktuj @saffers na info@minicraft.cz 

Pravděpodobně máš zapnuté automatické přihlašování přes originální minecraft. @vlado Máš originální minecraft? Pokud ne tak napiš na info@minicraft.cz

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 6 let

Kdyby sis to dal do překladače googlu nebo jiného překladače došlo by ti to. Tu mášm překlad

Nepodařilo se přihlásit: neplatná relace (zkuste restartovat hru)

majlo

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 

Machaj1
Sponzor

4 postů
0 reputace

IGN: Machaj1
Od Machaj1 » přes 6 let

Dobrý den chtěl bych říct že kdy mám origo mc a mám nový skin ukazuje mi to ten starý ale jen na tomhle serveru

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

@Machaj1 Pripoj sa na skiny cez /skin a po kliknutí na villagera si vyber redstone torch (vpravo hore). Po odpojení a nasledovnom pripojení by si mal mať aktuálny skin.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 6 let

@Monster9898 všiml jsem si že jsi psal i na profil safferse, a psal si tam že chceš zapnout automatické přihlašování, a že máš originální minecraft, tak proč teď píšeš do rok starého postu? 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇